Ο Βαλάντης επιστρέφει μετά την αφαίρεση όγκου
NewsroomΑφού συμφώνησε να πάει στη Μαδαγασκάρη στο Nomads και μπήκε στη διαδικασία να κάνει ιατρικές εξετάσεις ρουτίνας ανακάλυψε ένα σοβαρό πρόβλημα στο νεφρό του. Ο Βαλάντης βρήκε με αυτόν τον τυχαίο τρόπο ότι είχε όγκο στο νεφρό και αυτό ίσως στάθηκε σωτήριο για τη ζωή του.
Ενώ ήταν έτοιμος να ταξιδέψει και να ζήσει τη μεγαλύτερη περιπέτεια της ζωής του, βρέθηκε στο χειρουργείο. Μετά την αφαίρεση όγκου στο νεφρό και την αποθεραπεία του, επέστρεψε στη νυχτερινή διασκέδαση πιο δυνατός από ποτέ. Μαζί με την Ελένη Χατζίδου και τους αδελφούς Δρούλια έκανε πρεμιέρα λαμπερός και ευδιάθετος.
Και όπως είπε ο ίδιος σε συνέντευξή του στο Peolpe: «Κάποια πράγματα ίσως μας κάνουν να αναθεωρήσουμε το πώς σκεφτόμαστε στη ζωή (...) Ευχαριστώ συνεχώς τον ΑΝΤ1 αν δεν υπήρχε αυτό το κανάλι δε θα το μάθαινα».
.
- Για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατηγορούνται οι συλληφθέντες για την επίθεση στη Marfin
- ΑΤ Ομονοίας: «Χάδι» οι ποινές στους δύο αστυνομικούς για τον ομαδικό βιασμό 19χρονης
- Παράταση έως τις 24 Ιουλίου για τις φορολογικές δηλώσεις
- Φρίκη στο Τέξας: Σκότωσε την 11 μηνών κόρη τους, μαχαίρωσε τη 2χρονη αδερφή της και πυροβόλησε τη συζυγό του