Lifestyle|04.03.2020 19:00

Γιώργος Καρκάς: Γνωστοί ηθοποιοί και φίλοι στην αποφυλάκισή του

Newsroom

Αθώος κατά πλειοψηφία με την ψήφο των ενόρκων κρίθηκε ο ηθοποιός Γιώργος Καρκάς για την κατηγορία του βιασμού ενός οδηγού ταξί το Νοέμβριο του 2018. Οι ένορκοι με 4 ψήφους έκριναν αθώο τον κατηγορούμενο ενώ διαφορετική άποψη είχαν οι 3 τακτικοί δικαστές.

Αντιθέτως, ο ηθοποιός κρίθηκε ένοχος για το αδίκημα της κατοχής ναρκωτικών ουσιών για το οποίο του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης τριάντα ημερών με τριετή αναστολή, καθώς το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας έκανε δεκτό το ελαφρυντικό του προτέρου εντίμου που ζήτησαν οι συνήγοροι του. Με χειροκροτήματα υποδέχθηκαν την απόφαση του δικαστηρίου οι φίλοι του ηθοποιού, ο οποίος στο άκουσμα της ετυμηγορίας αγκάλιασε τους γονείς του

Οι ηθοποιοί, Σπύρος Μπιμπίλας και Πάνος Σταθακόπουλος, βρέθηκαν σήμερα έξω από τις φυλακές του Κορυδαλλού για να «παραλάβουν» τον αγαπημένο τους φίλο και συνάδελφο. «Έπειτα από 16 ολόκληρους μήνες ξαναφωτογραφιζόμαστε χαρούμενοι με τον αγαπημένο φίλο μου Γιώργο Καρκά αμέσως μετά την αποφυλάκισή του που ακολούθησε την αθώωση του ύστερα από μια οδυνηρή περιπέτεια χωρίς προηγούμενο και χωρίς λογική. Μας έδειξε πόσο σαθρό είναι το κοινωνικό μας σύστημα που επιτρέπει τέτοιου είδους ανεκδιήγητες καταστάσεις. Ευχόμαστε όλοι καινούργια και ευτυχισμένη ζωή στον Γιώργο και θα είμαστε κοντά του μέχρι την πλήρη δικαίωσή και αποκατάστασή του» έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας κάτω από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram.

T
ηθοποιόςαποφυλάκισηΓιώργος Καρκάς