Lifestyle|11.12.2018 13:49

Η Ελένη Βαΐτσου ζευγάρι με γνωστό μοντέλο-ηθοποιό;

Newsroom

Η κοινή τους έξοδος στην επίσημη πρεµιέρα της παράστασης «∆ιπλή ταρίφα», στο θέατρο «Αθηνά», και το γεγονός ότι συμπρωταγωνιστούν στο σίριαλ «Ελεύθερη Σχέση» του Open, φούντωσε τις φήμες ότι είναι ζευγάρι.

Η όμορφη ηθοποιός Ελένη Βαΐτσου και το μοντέλο-ηθοποιός Στέλιος Νιάκαρης - σύμφωνα με δημοσίευμα της Realnews - έχουν δεσμό και είναι αχώριστοι.

Βέβαια η ηθοποιός, που κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της ότι αν και δεν θα είχε πρόβλημα να κάνει σχέση με ηθοποιό, δεν θα έκανε εύκολα σχέση με κάποιον συνάδερφο/συνεργάτη στην ίδια δουλειά. 

T

Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα Espresso ο Στέλιος Νιάκαρης διέψευσε κατηγορηματικά το δημοσίευμα. «Δεν έχω σχέση με την Ελένη Βαΐτσου. Το διαψεύδω. Το πήρε και μένα το μάτι μου το συγκεκριμένο δημοσίευμα. Δεν ξέρω από πού προέκυψε αυτό. Με την Ελένη Βαΐτσου συνεργαστήκαμε για λίγο στο σίριαλ, Ελεύθερη Σχέση. Από εκεί γνωριζόμαστε. Επομένως δεν είμαστε ζευγάρι, ούτε καν συνεργάτες, πρώην συνεργάτες είμαστε», είπε χαρακτηριστικά το μοντέλο.

T
T

 
Ελένη ΒαΐτσουOpen TV