Άννα Βίσση: Τραγουδάει live το «Δώδεκα» και το αφιερώνει (vid)
NewsroomΣτη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Κηφισιά «έδωσε το παρών» η απαστράπτουσα Άννα Βίσση, η οποία σήμερα 9 Δεκεμβρίου έχει την ονομαστική της γιορτή.
Ο Δήμος Κηφισιάς γιορτάζει τα Χριστούγεννα με ένα πλούσιο πρόγραμμα, γεμάτο συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις, καθώς και πολλές χριστουγεννιάτικες δράσεις για μικρούς και μεγάλους. Στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων, ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος και η Άννα Βίσση άναψαν σε μια υπέροχη εορταστική ατμόσφαιρα το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Κηφισιά, στη συμβολή των οδών Κολοκοτρώνη και Λεβίδου.
Η Άννα Βίσση, πιο ροκ από ποτέ, τραγούδησε πολλές από τις επιτυχίες της, ενώ έκανε ανάρτηση και στον λογαριασμό της στο Instagram, την ερμηνεία της στο εμβληματικό κομμάτι «Δώδεκα», το οποίο αφιέρωσε σε όσους της εύχονται τα Χρόνια Πολλά.
- «Ψυχρολουσία» για τους αγρότες: Αντί να λάβουν την ενίσχυση, ο ΕΛΓΑ τους πήρε τα χρήματα πίσω - Το υπουργείο «τα ρίχνει» σε εργαζόμενο
- Καθηγητής που ήθελε να «σπάσει» κατάληψη έπιασε δάχτυλα μαθητή με κόφτη - Ο 17χρονος τού φώναζε να σταματήσει
- Καρυστιανού: Το σύστημα αποκαλύπτει και πάλι το μίσος και τη διαβολή σε βάρος μου
- Η Μίνα Καραμήτρου μιλάει μόνο σε... δύο τύπους από σπίτι: Δύο Τύποι Απο Σπίτι (Ep9)