Άννα Παναγιωτοπούλου: Η Κατερίνα Ζιώγου είχε περάσει πολύ άσχημα στο «Ντόλτσε Βίτα»
NewsroomΗ Κατερίνα Ζιώγου έφυγε από τη ζωή πριν από περίπου δύο βδομάδες, αλλά ο θάνατός της έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό την περασμένη Τετάρτη, που την έμαθε μέσα από την αγαπημένη τηλεοπτική σειρά «Ντόλτσε Βίτα». Η Άννα Παναγιωτοπούλου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε!» για τον χαμό της τηλεοπτικής της κόρης.
«Δεν μπορώ να σας περιγράψω πόσο αγαπούσα αυτό το κορίτσι. Και εκείνη με αγαπούσε. Δεν ήξερα ότι πάλευε με τον καρκίνο. Είχε περάσει δύσκολες στιγμές στα γυρίσματα του Ντόλτσε Βίτα. Κάποια στιγμή της είχαν ρίξει μέσα σε κάτι νερά. Δεν της συμπεριφερόντουσαν καλά. Είχαμε αρκετούς "κομψούς" ανθρώπους εκείνη την εποχή. Ένας ηθοποιός της συμπεριφερόταν πολύ άσχημα. Εκείνη ήθελε να φύγει, όπως και το έκανε. Μετά την κυνηγάγαμε» αποκάλυψε η Άννα Παναγιωτοπούλου.
- Τα... μηνύματα Μητσοτάκη σε υπουργούς και βουλευτές: Ποια «καμπανάκια» χτύπησε - Σε ποια συζήτηση βάζει «φρένο»
- «Μπλόκο» στο αισθητικό Botox στα οδοντιατρεία: Μόνο για θεραπευτικούς λόγους επιτρέπεται - Τι ζητά ο κλάδος
- Δίκη για τα Τέμπη: Συγκινεί ο πατέρας του Γεράσιμου - «Εκτοξεύτηκε στον αέρα, η κατάσταση του είναι τρομακτικά δύσκολη»
- «Διαθέσιμη για σεξ»: Σάλος με τον ομαδικό βιασμό φοιτήτριας στο Κορνέλ - Τα φρικτά μηνύματα των δραστών