Lifestyle|09.12.2018 17:26

Τίφανι Τραμπ: Ζευγάρι με Νιγηριανό μεγιστάνα η κόρη του προέδρου (pic)

Newsroom

Ζευγάρι με έναν Νιγηριανό δισεκατομμυριούχο είναι το τελευταίο χρονικό διάστημα, η Τίφανι Τραμπ, η μικρότερη κόρη του Αμερικανού προέδρου. Η Τίφανι σύμφωνα με δημοσίευμα της Page Six γνώρισε τον δισεκατομμυριούχο επιχειρηματία Μάικλ Μπούλος στην Μύκονο.

Πηγή κοντά στην κόρη του Αμερικανού προέδρου, αποκάλυψε στην Page Six ότι πέρασαν μαζί την Ημέρα των Ευχαριστιών και ότι έχει γνωρίσει ήδη τα περισσότερα μέλη της οικογένειάς της. Πιθανώς και τον Ντόναλντ Τραμπ.

T

Ο Μπούλος μεγάλωσε στο Λάγος, την μεγαλύτερη πόλη της Νιγηρίας και η οικογένειά του κατάγεται από τον Λίβανο. Ο αγαπημένος της Τίφανι φοίτησε σε ένα ελίτ διεθνές σχολείο στην Νιγηρία ενώ ο αδερφός του Φάρες, είναι ηθοποιός και ράπερ, που παίζει μουσική με το όνομα Farastafari.

T

Η οικογένεια του Μπούλου ίδρυσε τις επιχειρήσεις Boulos Enterprises και τον δημόσιο ελεγχόμενο όμιλο SCOA Nigeria, ο οποίος έχει συμφέροντα στον τομέα των λιανικών πωλήσεων, των κατασκευών, των οχημάτων και του εξοπλισμού. Η έδρα του νεαρού δισεκατομμυριούχου είναι στο Λονδίνο, αλλά ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο.

Όταν γνωρίστηκαν, η Τίφανι έκανε παρέα και με την Λίνσεϊ Λόχαν.

T

Το νεαρό ζευγάρι έκανε και την πρώτη του δημόσια εμφάνιση μαζί τον Σεπτέμβριο σε μια επίδειξη της Taoray Wang κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μόδας της Νέας Υόρκης. 

Ντόναλντ Τραμπ