Lifestyle|11.03.2020 18:46

Celebrities και κοροναϊός: Σαν «αστροναύτης» ταξιδεύει η Ναόμι Κάμπελ

Newsroom

Η αύξηση των κρουσμάτων του κοροναϊού παγκοσμίως έχει θορυβήσει και τους celebrities, οι οποίοι ταξιδεύουν παίρνοντας όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις. Τα αντισηπτικά μαντηλάκια και οι μάσκες προσώπου δεν λείπουν από τις αποσκευές των πλούσιων και διάσημων του πλανήτη, οι οποίοι ποστάρουν στα social media φωτογραφίες και σχόλια για τον κοροναϊό. Τον γύρο του κόσμου έκαναν φωτογραφίες του supermodel Ναόμι Κάμπελ, η οποία για να ταξιδέψει μόνο που δεν έβαλε στολή... αστροναύτη.  

Το μοντέλο φόρεσε ολόσωμη φόρμα με κουκούλαμάσκα προσώπου και πλαστικά γάντια προκειμένου να μπει σε αεροπλάνο και αυτό είναι μόνο η αρχή. Συνήθως το μοντέλο καθαρίζει εξονυχιστικά με αντισηπτικό τα καθίσματα, τα τραπεζάκια και οτιδήποτε μπορεί να ακουμπήσει σε μια θέση αεροπλάνου. Η Ναόμι είναι «άρρωστη» με την καθαριότητα, οπότε στην εποχή του κοροναϊού έχει έναν λόγο παραπάνω να ανησυχεί. «Δεν με νοιάζει τι σκέφτονται οι άνθρωποι για μένα. Είναι η υγεία μου και με κάνει να αισθάνομαι καλύτερα», είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή της. Δείτε τις φωτογραφίες τις.

T

Η Ναόμι Κάμπελ έχει δείξει στο κανάλι της στο YouTube τι ακριβώς κάνει κάθε φορά που ταξιδεύει. Καθαρίζει εξονυχιστικά τη θέαση της στο αεροπλάνο.

Στο ίδιο πλαίσιο το μοντέλο Μπέλα Χαντίντ 

T
T

Η ηθοποιός Κέιτ Χάντσον γράφει ότι αυτός είναι ο τρόπος να ταξιδεύεις το 2020

T
T

Η ηθοποιός Γκουίνεθ Πάλτροου έγραψε: «Στο δρόμο προς το Παρίσι - Να είστε ασφαλείς, Οχι χειραψίες. Πλένετε τα χέρια σας συχνά»

T
T

H pop star Σελίνα Γκόμεζ - που πάσχει από λύκο - σε ταξίδι στο Σικάγο - Φόρεσε και μάσκα

T

Ο Μπρόντι Τζένερ - γιος της Κέιτλιν Τζένερ από τον πρώτο της γάμο, με μάσκα

T

Η Cardi B - με τον δικό της ιδιαίτερο τρόπο - αποκαλύπτει ότι φοβάται τον κοροναϊό και ακυρώνει live εμφανίσεις

T

ΚορονοϊόςΓκουίνεθ ΠάλτροουΜπέλα ΧαντίντcelebrityΝαόμι Κάμπελ