Lifestyle|14.03.2020 18:21

Γυναίκα χωρίς όνοµα: Ρίχνει αυλαία η καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1

Αλέξης Μίχας

Ολοκλώνεται το καλοκαίρι και έπειτα από δύο σεζόν η καθηµερινή δραµατική σειρά του ΑΝΤ1, σε σενάριο Μαρίας Γεωργιάδου και σκηνοθεσία Βίκυς Μανώλη. Αλλωστε οι περισσότεροι πρωταγωνιστές της «Γυναίκας χωρίς όνοµα» έχουν ήδη εκφράσει την επιθυµία τους το καθηµερινό σίριαλ να µη συνεχιστεί για τρίτη χρονιά. Ηδη πάντως η Μαρία Γεωργιάδου, σύµφωνα µε πληροφορίες του «TV Εθνος», δουλεύει πάνω σε ένα νέο σενάριο για καθηµερινή σειρά, το οποίο και θα προτείνει στον ΑΝΤ1 πολύ σύντοµα.

Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές στην καθηµερινή σειρά του ANT1

Η ώρα της σύλληψης του Νίκου πλησιάζει και η Μαρίνα από τη µια χαίρεται γι' αυτήν την εξέλιξη και από την άλλη φοβάται το ενδεχόµενο εκείνος να ανοίξει το στόµα του και να µιλήσει για την ψεύτικη ταυτότητά της. Τελικά οι φόβοι της βγαίνουν αληθινοί: Ο αστυνόµος µετά τη συνάντησή του µε τον Νίκο επιβεβαιώνει όλες τις υποψίες του για την πραγµατική της ταυτότητα. Στα χέρια του βρίσκεται η επίµαχη φωτογραφία της από τη φυλακή. Πλέον η Μαρίνα δεν µπορεί να κρυφτεί άλλο και να αποφύγει τις συνέπειες.

Σκέφτεται το µέλλον που την περιµένει στη φυλακή και απελπίζεται. Η προοπτική να αποχωριστεί για άλλη µία φορά την κόρη της τη συντρίβει. Ο αστυνόµος, από την πλευρά του, την καλεί να παραδοθεί και να πει όλη την αλήθεια. Η Μαρίνα του ζητά προθεσµία 24 ωρών. Θέλει να κλείσει όλους τους ανοιχτούς της λογαριασµούς και -το κυριότερο- να εξηγήσει στη Μελίτη όλα όσα θα ακολουθήσουν. Την ίδια ώρα ο Αργύρης γίνεται αποδέκτης ενός σηµαντικού τηλεφωνήµατος. Ενας δικηγόρος τού ανακοινώνει τον θάνατο ενός αγαπηµένου του συγγενούς και στη συνέχεια τον ενηµερώνει ότι είναι ο µοναδικός κληρονόµος της τεράστιας περιουσίας του εκλιπόντος.

Στο άκουσµα του νέου, η Κάτια συνειδητοποιεί τον λόγο που η Εύα πλησίασε τον Αργύρη και αποφασίζει να την ξεσκεπάσει όσο το δυνατόν συντοµότερα. Ο Αργύρης φανερώνει στην Εύα την πρόθεσή του να δώσει χρήµατα από την κληρονοµιά στον Γιάννη. Η Εύα βάζει σε εφαρµογή το σχέδιό της να κερδίσει και πάλι την καρδιά του Αργύρη. Και ενώ συµβαίνουν όλα αυτά, η Μάρθα καταφέρνει να ξεγελάσει ακόµα και τον ψυχίατρό της. Τον κάνει να πιστέψει ότι έχει ισορροπήσει ψυχολογικά και πως έχει µετανιώσει για όλα όσα έκανε. Στην πραγµατικότητα, η Μάρθα στήνει µια θανάσιµη παγίδα στον Νίκο και στην Κάτια. Το χτύπηµα δεν αργεί. Η Κάτια αναίσθητη ανοίγει τα µάτια της και µε τρόµο βλέπει δίπλα της τον Νίκο νεκρό. Ο πανικός της µεγαλώνει όταν αντιλαµβάνεται πως στο χέρι της βρίσκεται το όπλο του φόνου. Η έντροµη Κάτια συνειδητοποιεί το κόλπο της Μάρθας να τον βγάλει από τη µέση, φορτώνοντας σε εκείνη την ευθύνη.

Γυναίκα χωρίς όνομαΑΝΤ1