Lifestyle|16.03.2020 10:42

Χάιντι Κλουμ και Ολγα Κιριλένκο σε καραντίνα λόγω κορονοϊού

Newsroom

Η Γερμανίδα supermodel και επιχειρηματίας Χάιντι Κλουμ ενημέρωσε τους followers της ότι βρισκεται σπίτι σε καραντίνα γιατί φοβάται ότι είναι θετική στον κορονοϊό: «Όπως πολλοί από εσάς, είμαι άρρωστη όλη την εβδομάδα και δυστυχώς, ο σύζυγός μου, ο οποίος επέστρεψε από την περιοδεία του πριν από λίγες ημέρες επίσης αισθάνεται άρρωστος. Για να είμαστε ασφαλείς, μένουμε χώρια μέχρι να πάρουμε τα αποτελέσματα των τεστ κορωνοϊού (που επιτέλους καταφέραμε να κάνουμε σήμερα). Δε θέλουμε να διαδίδουμε μικρόβια και να ρισκάρουμε το ενδεχόμενο οι άλλοι να αρρωστήσουν περισσότερο… ακόμα και μεταξύ μας.

Όσο και να θέλω να τον αγκαλιάσω και να τον φιλήσω, είναι πιο σημαντικό να κάνουμε το σωστό και να μην εξαπλωθεί περαιτέρω. Αυτοί είναι παράξενοι καιροί… αλλά σε αυτές τις στιγμές, θυμάσαι τι είναι πραγματικά σημαντικό- οι άνθρωποι που αγαπάς και το να τους κρατήσεις ασφαλείς.

Η κοινωνική αποστασιοποίηση είναι αυτό που χρειαζόμαστε όλοι τώρα για να είμαστε υπεύθυνοι πολίτες του κόσμου. Είμαστε μαζί σε όλο αυτό και είναι στο χέρι μας να προστατεύσουμε τους αγαπημένους μας, τους γείτονες και τις κοινότητες.

Παρακαλώ πολύ ακούστε τους ιθύνοντες και μείνετε σπίτι αν μπορείτε και αποστασιοποιηθείτε από τους άλλους ανθρώπους… ειδικά αν δεν αισθάνεστε καλά. Βλέπω όλα τα όμορφα πράγματα που κάνει κόσμος, ο ένας για τον άλλον ανά την υφήλιο και αυτό μου δίνει ελπίδα! Στέλνω σε όλους αγάπη, θετικότητα και θετική ενέργεια… μαζί μπορούμε να το ξεπεράσουμε αυτό, αλλά χρειάζεται να παίρνουμε τα μέτρα μας, έτσι ώστε να μπορούμε να έχουμε όλοι ένα λαμπρό και υγιές μέλλον», έγραψε στο Instagram.

T

Θετική στον κορονοϊό η Όλγα Κιριλένκο - Πρώην Κορίτσι του Μποντ

Η 40χρονη ηθοποιός Όλγα Κιριλένκο αποκάλυψε χθες το βράδυ ότι το τεστ της για κορονοϊό βγήκε θετικό. Η Κιριλένκο έπαιξε τον ρόλο της «Camille Montes» στην ταινία «Quantum of Solace» του 2008. Αισθανόταν κούραση και είχε πυρετό. Βρίσκεται σε απόλυτο περιορισμό και όπως είπε στο Instagram: «Φροντίστε τον εαυτό σας, πάρτε το στα σοβαρά».  

T

Διαβάστε ακόμη:

Κορονοϊός: Τι να κάνετε εάν μέλος της οικογένειας εμφανίσει συμπτώματα

Κορονοϊός: Κόκκινος συναγερμός στα νοσοκομεία - Το σχέδιο για να «αντέξουν»

Πρόβλεψη-«βόμβα» καθηγητή για κορονοϊό: «Πιθανότητα για 5.000 κρούσματα σε 15 ημέρες»

Τζέιμς ΜποντΚορονοϊόςΌλγα ΚιριλένκοΧάιντι Κλουμ