Lifestyle|17.03.2020 17:10

Μελ Μπρουκς: «Διώχνει» τον γιο του λόγω κορονοϊού - Κινδυνεύει γενιά θρύλων της κωμωδίας

Newsroom

Στο πλαίσιο της προσπάθειας για την ευαισθητοποίηση των πολιτών στον αγώνα κατά του κορονοϊού, ο γνωστός κωμικός, σεναριογράφος, παραγωγός κινηματογραφικών ταινιών και συνθέτης Μελ Μπρουκς συμμετείχε σε ένα βίντεο με τον γιο του και σύστησε να μένουμε σπίτι για να προστατεύσουμε τους αγαπημένους μας.

Στο βίντεο του Μαξ Μπρουκς, ο βετεράνος κωμικός βρίσκεται πίσω από ένα τζάμι. «Είμαι 47 χρονών. Αυτός είναι ο πατέρας μου, είναι 93 ετών», λέει. «Αν εγώ κολλήσω κορονοϊό, πιθανότατα θα είμαι εντάξει. Αλλά αν κολλήσω αυτόν, μπορεί να τον μεταδώσει στον Καρλ Ράινερ, τον Ντικ Βαν Ντάικ και προτού το καταλάβω θα έχω εξοντώσει μια ολόκληρη γενιά θρύλων της κωμωδίας», λέει ο Μαξ.

Πατέρας και γιος καλούν τον κόσμο να κρατά αποστάσεις, να σκέφτονται τους άλλους και αν μπορούν, να μείνουν στο σπίτι τους. «Πήγαινε σπίτι!», του λέει στο τέλος ο πατέρας του, Μελ Μπρουκς, για να στείλει και αυτός το μήνυμά του για την αποφυγή των επαφών. Μάλιστα, ο Μαξ Μπρουκς χρησιμοποίησε ένα νέο hashtag το #DontBeASpreader δηλαδή «Μην το μεταδόσεις».

T

Μένουμε ΣπίτιΜελ Μπρουκς