Lifestyle|23.03.2020 16:30

Βίκη Παγιατάκη - Τα ζώδια της εβδομάδας (22-28/3): Νέα Σελήνη στον Κριό

Newsroom

Η Νέα Σελήνη γίνεται στις 24/03 στο ζώδιο του Κριού και επηρεάζει τους Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους και Αιγόκερους, κυρίως αυτούς που έχουν γενέθλια το πρώτο δεκαήμερο. Θετική θα μπορούσε να είναι η παρέμβαση του Κρόνου στον Υδροχόο, αφού δίνει σε κάθε ενέργειά μας, αν είναι σωστά οργανωμένη, την ώθηση να πετύχει.

Ακολουθούν οι αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις της Βίκης Παγιατάκη για όλα τα ζώδια για την εβδομάδα 22-28 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ (21 ΜΑΡΤΙΟΥ - 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ)

ίγη υποµονή ακόµα. Είναι η τελευταία ολόκληρη εβδοµάδα του Μαρτίου αυτή που συγκεντρώνει πίεση -εσωτερική και εξωτερική- και αυξηµένες ευθύνες και υποχρεώσεις. Σαφώς αυτή η περιγραφή αντιπροσωπεύει περισσότερο εσάς που έχετε γεννηθεί στο τρίτο δεκαήµερο. Εσείς του πρώτου και του δευτέρου δεκαηµέρου και σε αυτήν την εβδοµάδα µε λίγη στοιχειώδη προσοχή παντού  θα µπορέσετε να ενεργήσετε µε µια µεγαλύτερη ευκολία αλλά και αποτελεσµατικότητα. Τη ∆ευτέρα 23 αρχίζει να µειώνεται σταδιακά η πίεση του Κρόνου καθώς περνάει στο ζώδιο του Υδροχόου, ενώ από την 31η Μαρτίου και µετά εγκαταλείπει το ζώδιό σας και ο Αρης. Από αυτήν την ηµέρα αρχίζει µια περίοδος ανασύνταξης και ξεκαθαρίσµατος πολλών πραγµάτων στη ζωή σας. 

ΤΑΥΡΟΣ (21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ - 20 ΜΑΪΟΥ)

ΟΜάρτιος οδεύει προς το τέλος του σιγά σιγά και αυτό το τέλος αρχίζει να συσσωρεύει όλο και περισσότερες σκέψεις και ανησυχίες, καθώς διαφοροποιούνται κάποια πράγµατα σε κάποιον από τους βασικούς τοµείς της ζωής σας. Φυσικά δεν µένει απ’ έξω και η υγεία που από τώρα και έως το τέλος Ιουλίου θα απαιτήσει µια µεγαλύτερη φροντίδα. Αυτά όλα αντιπροσωπεύουν σε κάποιο βαθµό όλους σας, αλλά περισσότερο εσάς που έχετε γεννηθεί µέσα στον Απρίλιο. Ο Ουρανός -ξαφνικά συµβάντα και αλλαγές- στο ζώδιό σας αλλά και ο Κρόνος -γεγονότα και καταστάσεις που µπορεί να σας ξεπερνούν- από τον Υδροχόο από τη ∆ευτέρα και µετά θα παίξουν µε τα νεύρα, τις ανασφάλειες και τις αντοχές σας ώρες ώρες. Είναι ανάγκη να µετράτε το κόστος συµπεριφορών και ενεργειών.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21 ΜΑΪΟΥ - 21 ΙΟΥΝΙΟΥ)

Με ανάµεικτα συναισθήµατα µάλλον θα σας βρει το ξεκίνηµα της εβδοµάδας. Από την Τρίτη περισσότερο και µετά, ακόµα και αν κάποια πράγµατα που περιµένετε δεν τρέξουν µε την ταχύτητα και τον βαθµό επιτυχίας που θα θέλατε, θα διαπιστώσετε ότι αρχίζουν να δηµιουργούνται καλύτερες προοπτικές. Η µετακίνηση του Κρόνου στον Υδροχόο στις 23 θα έχει µια ευνοϊκή επίδραση για εσάς στο κοντινό µέλλον, και αυτή µπορεί να προέλθει από έναν διαφορετικό τοµέα και µε έναν διαφορετικό τρόπο για τον καθέναν από εσάς. Κάντε λίγη υποµονή και ο Απρίλιος που πλησιάζει θα βοηθήσει ποικιλοτρόπως. Η εβδοµάδα αυτή προσφέρεται για να κάνετε οικονοµικές... αλχηµείες. Για φανερούς... έρωτες προσφέρεται περισσότερο ο Απρίλιος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22 ΙΟΥΝΙΟΥ - 22 ΙΟΥΛΙΟΥ)

Με πιο καλές προθέσεις ως προς εσάς έρχεται η τελευταία εβδοµάδα του Μαρτίου. Από τη ∆ευτέρα 23 -τυπικά, γιατί ουσιαστικά µπορεί να παρέλθουν κάποιες ηµέρες ώσπου να έχετε χειροπιαστά αποτελέσµατα- υποχωρεί κάτι που σας ανησυχεί, σας επιβαρύνει και σας ταλαιπωρεί. Αυτήν την αίσθηση της ελευθερίας στις κινήσεις και τις επιλογές σας θα τη νιώσετε σε µεγαλύτερο βαθµό εσείς που έχετε γεννηθεί στο πρώτο και το δεύτερο δεκαήµερο του ζωδίου σας και λιγότερο στο τρίτο. Αυτήν την ηµεροµηνία ο Κρόνος µετακινείται για λίγο -έως την 1η Ιουλίου- από τον Αιγόκερω απέναντί σας στον Υδροχόο. Σιγά σιγά λοιπόν ξε κινά µια περίοδος ανασύνταξης, ανάκαµψης και νέων, καλύτερων επιλογών στους περισσότερους τοµείς της ζωής σας

ΛΕΩΝ (23 ΙΟΥΛΙΟΥ - 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ)

Ιδιαίτερος, αν µη τι άλλο, µπορεί να χαρακτηριστεί ο Μάρτιος από αυτήν την εβδοµάδα για εσάς, αφού εισάγει ένα καινούργιο -και όχι εύκολο οµολογουµένως- στοιχείο που σας αφορά. Στις 23 ο Κρόνος, που συνδέει την εµπειρία και τη µάθηση µέσα από δύσκολες καταστάσεις αλλά και την ανάληψη µεγαλύτερων και περισσότερων ευθυνών, έρχεται απέναντί σας στον Υδροχόο. Εκεί θα παραµείνει έως την 1η Ιουλίου δηµιουργώντας µια νέα κατάσταση σε κάποιον από τους βασικούς τοµείς της ζωής σας. Σπουδές, εργασία, οικονοµικά, οικογένεια, αισθηµατικά; Ακόµα και η υγεία δεν βγαίνει απ’ έξω. Σύνεση, υπευθυνότητα, ψυχραιµία και προσοχή παντού µπορεί να φαντάζουν κοινότοπες υποδείξεις, αλλά είναι οι πλέον ενδεδειγµένες γι’ αυτήν τη φάση. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ - 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ)

Ακόµα και µε τους όποιους περιορισµούς, τις αργοπορίες και τα εµπόδιά του, ο Μάρτιος έως και την τελευταία ηµέρα του έχει και κάποια πιο ευνοϊκά στοιχεία. Ας ξεκινήσουµε από τα περιουσιακά, τα οικονοµικά και τα διάφορα συµφέροντά σας. Ενέργειες που σχετίζονται καθ’ οιονδήποτε τρόπο µε αυτά συµφέρει -ακόµα και αν δεν σας 
ικανοποιεί απολύτως- να γίνουν τώρα παρά από τις 4 Απριλίου και µετά. Αυτό θα µπορούσε κατά κάποιον τρόπο να ισχύσει και στα αισθηµατικά και στις οποιεσδήποτε σχέσεις σας. Συσφίξτε τες, βελτιώστε τες, ανανεώστε τες. Η προσοχή σας όµως, όπως και η προβλεπτικότητα και η υποµονή σας θα χρειαστεί να κατευθυνθούν σε θέµατα που σχετίζονται µε: Συµφωνίες, συµβόλαια, αιτήσεις, έντυπα και έγγραφα γενικώς, σπουδές και παιδιά. 

ΖΥΓΟΣ (23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ)

ΟΜάρτιος βαδίζει προς το τέλος του και ένα µικρό πράσινο... φωτάκι φαίνεται να κάνει την εµφάνισή του. Μη σταθείτε στην προέλευσή του και αυτό γιατί αυτή µπορεί να είναι διαφορετική για τον καθέναν από εσάς. Ρυθµίζετε κάποιο επαγγελµατικό, οικονοµικό, οικογενειακό ή κάποιο θέµα υγείας; ∆ίνονται οι απαιτούµενες... εξηγήσεις και λύνονται κάποιες παρεξηγήσεις στον ερωτικό τοµέα; Εντάξει, µην περιµένετε να γίνουν όλα αυτά και γρήγορα, γιατί αυτή η εβδοµάδα κάνει απλώς την εκκίνηση. Τα κάπως καλύτερα ακόµα νέα έρχονται από τον Απρίλιο. Στις 23 Μαρτίου ο αυστηρός «δάσκαλος», ο Κρόνος, εγκαταλείπει προς ανακούφισή σας τον Αιγόκερω και περνάει στον Υδροχόο. Μια µικρή, αλλά βοηθητική ανάσα οξυγόνου, ιδιαίτερα για εσάς του πρώτου και του δευτέρου δεκαηµέρου

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ - 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ)

Τις τελευταίες ηµέρες του Μαρτίου αλλάζει σηµαντικά το πλανητικό σκηνικό και όχι µόνο γι’ αυτές, αλλά και για ένα διάστηµα ακόµα που αγγίζει τον Ιούλιο. Στις 23 Μαρτίου ο Κρόνος -εµπόδια, βάρη, αύξηση ευθυνών και υποχρεώσεων, τροποποίηση σχεδίων λόγω ανωτέρας βίας- έρχεται σαν µια πρόβα... τζενεράλε θα µπορούσαµε να πούµε, σε µια δύσκολη για το ζώδιό σας θέση στον Υδροχόο. Λέω σαν πρόβα γιατί από τα µέσα ∆εκεµβρίου θα εγκατασταθεί εκεί για αρκετό καιρό. Την επίδρασή του θα τη νιώσετε σε έναν µεγαλύτερο βαθµό εσείς που έχετε γεννηθεί µέσα στον Οκτώβριο, αλλά µάλλον δεν θα µείνουν πολλοί ανεπηρέαστοι. Μέτρο, όχι ανάληψη ρίσκου, κάπου προστασία σε αυτά που αγαπάτε και αυτά που σας ανήκουν, αλλά και µεγαλύτερη ευελιξία και σε συνεργασίες. 

ΤΟΞΟΤΗΣ (23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ)

Παρότι δεν είστε από τους πλέον βεβαρηµένους αυτού του καιρού σε γενικές γραµµές, δεν µπορεί να πει κανείς ότι η... κόντρα του Ερµή µε το ζώδιό σας από τις 17 Μαρτίου και µετά διευκολύνει την καθηµερινότητά σας. Προκαθορισµένα ραντεβού µπορεί να µετατίθενται ή και να ακυρώνονται, ενώ πονοκέφαλος µπορεί να έχει 
προκύψει από συµφωνίες, συµβόλαια, αιτήσεις πάσης φύσεως, έντυπα και έγγραφα, σπουδές, παιδιά, µεταφορικά µέσα ή µετακινήσεις. Ωστόσο και σε αυτήν την εβδοµάδα συµφέρει να δείτε τι µπορείτε να κάνετε µε περιουσιακά, οικονοµικά, αγοραπωλησίες και τα διάφορα συµφέροντά σας, γιατί µέσα στον Απρίλιο δεν θα υπάρχει αυτή η εύνοια -µικρή ή µεγάλη- που θα υπάρχει µέσα στον Μάρτιο και στις τρεις πρώτες ηµέρες του Απριλίου. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ - 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ)

Με καλές προθέσεις απέναντί σας προχωρά ο Μάρτιος προς το τέλος του. Στις 23 παίρνει, έστω και για λίγο, τον Κρόνο -που τόσο σας έχει ταλαιπωρήσει αλλά και τόσα σας έχει µάθει από τον ∆εκέµβριο του 2017- και τον µεταφέρει στον Υδροχόο. Στις 31 στο ίδιο ζώδιο θα µεταφέρει και τον Αρη, που από τις 17 Φεβρουαρίου είχε εγκατασταθεί επίσης στο ζώδιό σας και ο καθένας σας όλο και κάτι έχει να διηγηθεί για τα... πεπραγµένα του. Σας αφήνει όµως τον Πλούτωνα και τον ∆ία στο ζώδιό σας, και αυτός ο τελευταίος κάνει ό,τι µπορεί για να σας γλιτώσει παντού από τα χειρότερα. Μια µικρή απελευθέρωση από κάποιο εµπόδιο, κάποιο βάρος θα νιώσετε όλοι σας, αλλά περισσότερο εσείς που είστε γεννηµένοι στο πρώτο και το δεύτερο δεκαήµερο, ιδιαίτερα σε οικονοµικά και σχέσεις. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ - 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ)

Είναι µια κάπως διαφορετική εβδοµάδα από πλανητικής απόψεως αυτή, όπως άλλωστε και ο Μάρτιος ακόµα και στην τελευταία ηµέρα του. Στις 23 ο Κρόνος,  εισέρχεται για λίγο στο ζώδιό σας. Θα πάρετε µια µικρή γεύση µόνο της φύσης του έως την πρώτη ηµέρα του Ιουλίου. Από τα µέσα ∆εκεµβρίου του 2020 και για µεγάλο διάστηµα θα πάρετε και μεγαλύτερη από τώρα σας λέω ότι τότε στο ζώδιό σας θα υπάρχει και ο εξισορροπητικός ∆ίας. Ολοι σας, αλλά περισσότερο εσείς που έχετε γεννηθεί µέσα στον Ιανουάριο από τις 23 Μαρτίου και ακόµα περισσότερο από την 31η και µετά -που βέβαια το µετά είναι ο Απρίλιος- οφείλετε να είστε περισσότερο υπεύθυνοι, προσεκτικοί και συνεργάσιµοι στις διάφορες σχέσεις σας -επαγγελµατικές, συγγενικές, φιλικές και αισθηματικές.

ΙΧΘΥΕΣ (20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ - 20 ΜΑΡΤΙΟΥ)

Τηρουµένων των αναλογιών και σύµφωνα µε τις συνθήκες που επικρατούν τον τελευταίο καιρό, ίσως να είστε από τους λίγους που τα θετικά είναι περισσότερα από τα αρνητικά. H παρουσία του Ερµή στο ζώδιό σας, όπως και η αµφιλεγόµενη σύνοδος Ερµή – Ποσειδώνα, που θα γίνει σε εσάς στις αρχές Απριλίου, θα αλλάξουν σηµαντικά το σκηνικό, αλλά τώρα που η κατάσταση είναι περισσότερο ελεγχόµενη από εσάς πρέπει να σπεύσετε. Εργασία, οικονοµικά, περιουσιακά, κυνηγήστε τα πάντα. Ακόµα και αν οι... προσφορές σάς φαίνονται κάπως... φτωχές, δεν θα βρείτε καλύτερες από τις 4 Απριλίου και µετά και για αρκετό καιρό. Το διάστηµα αυτό είναι το καλύτερο και για να συσφίξετεκαι να ανανεώσετε σχέσεις κοινωνικές, επαγγελµατικές, τρυφερές. 

(Από το TV Εθνος που κυκλοφόρησε με το Εθνος της Κυριακής 22 Μαρτίου)

ζώδιαζώδια Μαρτίουαστρολογικές προβλέψεις