Lifestyle|24.03.2020 14:29

Βίκη Παγιατάκη: Προβλέψεις για τον κορονοϊό και την υποχώρηση της πανδημίας

Newsroom

Η Βίκη Παγιατάκη κάνει αστρολογικές προβλέψεις για τον κορονοϊό και για την υποχώρηση της πανδημίας από την Ελλάδα. Συγκεκριμένα η γνωστή αστρολόγος είπε στην Κατερίνα Καινούργιου και στην εκπομπή του Open «Ευτυχείτε»: 

«Στις 23 Μαρτίου 2020 ο Κρόνος εισέρχεται για μια δοκιμαστική πρόβα στο ζώδιο του Υδροχόου. Και λέω δοκιμαστική γιατί θα επιστρέψει στις 18 Δεκεμβρίου. Θα επηρεάσει Υδροχόους, Ταύρους, Λέοντες, και Σκορπιούς. Η Ελλάδα από δύο πλευρές βάλλεται επειδή είναι Ταύρος και επειδή είναι και Υδροχόος. Θα χρειαστεί πολύ προσεκτική αντιμετώπιση του 2020. Όταν δεχόμαστε την επίδραση του Κρόνου είναι σαν να ερχόμαστε σε μια μετωπική σύγκρουση με τον εαυτό μας, αλλά και με πολλές από τις ιδέες, τις αξίες και τις προτεραιότητες που είχαμε υιοθετήσει μέχρι τότε.

Στο δεύτερο ζώδιο της Ελλάδας που είναι ο Ταύρος και το ευνοϊκό τρίγωνο του Δία με τον Αιγόκερω θα μας βοηθήσει. Θα χρησιμεύσει σαν αναπνευστήρας μια που θα βρισκόμαστε ακόμα με το κεφάλι μέσα στο νερό. Είναι το 2021 που θα δούμε για τα παρακάτω. Μέχρι την 1η Ιουλίου θα βρισκόμαστε σε αυτή την περίεργη κατάσταση. Για την Ελλάδα συγκεκριμένα το δύσκολο διάστημα ξεκινάει τώρα από 31 Μαρτίου μέχρι 15 Μαΐου και μετά σιγά σιγά θα μπορούμε να μπούμε σε μια καλύτερη τροχιά.

Κάνοντας το ωροσκόπιο του πρώτου κρούσματος κορονοϊού που όλοι οι αστρολόγοι λένε ότι είναι Αιγόκερος αλλά στην πραγματικότητα εμφανίστηκε στις 17 Νοεμβρίου 2019 - είναι Σκορπιός με τη σελήνη στον Καρκίνο-  έχω να πω ότι από τις 23 Μαρτίου μέχρι την 1η Ιουλίου θα υπάρξει κάτι που θα χτυπήσει αυτή την ίωση. Ενα φάρμακο, κάτι. Αυτό θα το δούμε από τις 2 Ιουλίου και ύστερα. Μη βιαστείτε να πιστέψετε ότι βρέθηκε το φάρμακο.

Για την Ελλάδα το peak του προβλήματος ξεκινάει από 31 Μαρτίου μέχρι 5 Μαΐου και θα είμαστε stand by μέχρι 1η Ιουλίου. Αυτό τον μήνα πρέπει να προσέξουμε περισότερο».

ζώδιαΒίκη ΠαγιατάκηΚορονοϊόςαστρολογικές προβλέψεις