Lifestyle|11.12.2018 09:49

Τα ζώδια της Τρίτης (11/12)

Newsroom

Κριός

Η Σελήνη στον Υδροχόο δείχνει πως η επαφή µε φίλους σου είναι από τα αγαπηµένα σου. Το τετράγωνό της µε την Αφροδίτη από τον Σκορπιό δείχνει πως παραγκωνίζεις ανάγκες σου. Το εξάγωνό της µε τον ∆ία από τον Τοξότη διώχνει αρνητικές σκέψεις από το µυαλό σου!

Ταύρος

Η Σελήνη στον Υδροχόο φέρνει στο προσκήνιο τα εργασιακά! Το τετράγωνό της µε την Αφροδίτη από τον Σκορπιό υποδηλώνει πως υπάρχει αντιπαράθεση µε συνεργάτη. Το εξάγωνό της µε τον ∆ία από τον Τοξότη υποδηλώνει πως γίνονται όλα όπως τα θέλεις. Αισιοδοξία πως θα τα καταφέρεις µε τα επαγγελµατικά!

Δίδυµοι

Το τετράγωνό της µε την Αφροδίτη από τον Σκορπιό υποδηλώνει πως αλλάζεις σχέδια, καθώς προκύπτει εργασιακή υποχρέωση. Ταυτόχρονα το εξάγωνό της µε τον ∆ία από τον Τοξότη υποδηλώνει πως στενός συνεργάτης ή ο/η σύντροφός σου βοηθούν να ανέβει η διάθεση σου!

Καρκίνος

Σε απασχολούν ζητήµατα µε δηµόσιους φορείς. Το τετράγωνό της µε την Αφροδίτη από τον Σκορπιό υποδηλώνει να προσέχεις οικονοµικές και αισθηµατικές διευθετήσεις. Ταυτόχρονα το εξάγωνό της µε τον ∆ία από τον Τοξότη έρχεται σαν «από µηχανής θεός» για να σώσει λίγο τα πράγµατα.

Λέων

Η Σελήνη στον Υδροχόο δηµιουργεί ανάγκη να βρεθείς µε αγαπηµένους συζητώντας οτιδήποτε σε απασχολεί. Να είσαι δεκτικός/ή µε τις συµβουλές των άλλων. Το τετράγωνό της µε την Αφροδίτη από τον Σκορπιό υποδηλώνει πως προκύπτει ζήτηµα µε σένα και τους δικούς σου.

Παρθένος

Τακτοποίησε εργασιακές εκκρεµότητες καθώς η Σελήνη στον Υδροχόο βοηθάει. Το τετράγωνό της µε την Αφροδίτη από τον Σκορπιό υπενθυµίζει πως θα κάνεις πράγµατα που δεν µπόρεσες εξαιτίας ανειληµµένων υποχρεώσεων. Ταυτόχρονα το εξάγωνό της µε τον ∆ία από τον Τοξότη υπενθυµίζει πως µόλις ξεµπερδέψεις, η ηµέρα είναι µπροστά σου!

Ζυγός

Η Σελήνη στον Υδροχόο ευνοεί αισθηµατικά ζητήµατα. Μην επαναπαυτείς καθώς η δύσκολη όψη της µε την Αφροδίτη από τον Σκορπιό υποδηλώνει πως υπάρχει παρασκήνιο σε ό,τι σε ενδιαφέρει. Το εξάγωνό της µε τον ∆ία από τον Τοξότη βοηθάει καθώς φέρνεις δίπλα σου ανθρώπους πρόθυµους να σε βοηθήσουν.

Σκορπιός

Η Σελήνη στον Υδροχόο στρέφει την προσοχή στο σπίτι και στις υποχρεώσεις των δικών σου. Το τετράγωνό της µε την Αφροδίτη στο ζώδιό σου υποδηλώνει πως αφήνεις πίσω ό,τι κάνεις, για να κάνεις κάτι που πρέπει. Ταυτόχρονα το εξάγωνό της µε τον ∆ία από τον Τοξότη φέρνει ευχάριστο οικονοµικό νέο!

Τοξότης

Η Σελήνη στον Υδροχόο υπενθυµίζει πως οι διαπροσωπικές σχέσεις έχουν µεγάλη σηµασία για εσένα! Το τετράγωνό της µε την Αφροδίτη στον Σκορπιό υποδηλώνει πως θα ακούσεις λόγια που σε πικραίνουν προσωρινά. Ταυτόχρονα το εξάγωνό της µε τον ∆ία στο ζώδιό σου υπενθυµίζει να δίνεις σηµασία σε ό,τι σε ευχαριστεί και όχι σε ό,τι σε χαλάει!

Αιγόκερως

Σε απασχολούν οικονοµικά θέµατα, καθώς η Σελήνη στον Υδροχόο στα υπενθυµίζει. Το τετράγωνό της µε την Αφροδίτη από τον Σκορπιό υποδηλώνει να προσέχεις τις οικονοµικές συναλλαγές και ειδικά αν κάνεις νέα συµφωνία. Ταυτόχρονα το εξάγωνό της µε τον ∆ία από τον Τοξότη σου χαρίζει «θεία προστασία».

Υδροχόος

Η Σελήνη στο ζώδιό σου υποδηλώνει καλή ηµέρα. Κάλυψε ανάγκες σου χωρίς να συγκρουστείς µε αγαπηµένους σου. Το τετράγωνό της µε την Αφροδίτη από τον Σκορπιό υποδηλώνει πως υπάρχουν επαγγελµατικές αντιπαραθέσεις ανάµεσα σε εσένα και στους άλλους.

Ιχθύες

Δεν έχεις όρεξη για καθηµερινές δουλειές ούτε να συναντήσεις κόσµο! Η Σελήνη στον Υδροχόο δηµιουργεί εσωστρέφεια κυριαρχώντας στην ηµέρα σου. Το τετράγωνό της µε την Αφροδίτη από τον Σκορπιό υποδηλώνει πως νιώθεις δυσφορία µε το περιβάλλον σου! Το εξάγωνό της µε τον ∆ία από τον Τοξότη δείχνει πως επαγγελµατικό ζήτηµα σε «ξυπνάει» ευχάριστα!

ωροσκόπιοζώδια