Lifestyle|25.03.2020 13:54

#Μένουμε_σπίτι: Καινούργιου, Οικονομάκου και Νομικού βγάζουν από το συρτάρι παιδικές τους φωτογραφίες

Newsroom

Όλο και περισσότεροι είναι οι επώνυμοι που υποκύπτουν στην καινούργια πρόκληση του Instagram και ανεβάζουν παιδικές τους φωτογραφίες. Ο αυστηρός κριτής του «My Style Rocks», Στέλιος Κουδουνάρης, με μία φωτογραφία που δημοσίευσε στα social media αποδεικνύει πως από μικρός δεν ήταν και τόσο χαμογελαστός. 

Μπορεί στις «Άγριες Μέλισσες» ο ρόλος που υποδύεται να μην είναι και τόσο ευδιάθετος, όμως, ο Γιώργος Γεροντιδάκης σαν παιδί ήταν γλυκός και χαμογελαστός. Παιδική του φωτογραφία από τη δεκαετία του '80 ανέβασε και ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1, Σάββας Πούμπουρας, ενώ παράλληλα, η Μελίνα Ασλανίδου αποκάλυψε πως όταν ήταν μικρή είχε κοντό κατάξανθο μαλλί.

Μουτρωμένη και με ένα κίτρινο αδιάβροχο η ηθοποιός Αθηνά Οικονομάκου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους παιδικές της αναμνήσεις, ενώ με το στόμα ανοιχτό ποζάρει σε μικρότερη ηλικία ο τραγουδιστής Γιώργος Τσαλίκης. Από αυτή τη δοκιμασία, δεν μπορούσε να εξαιρεθεί και η Κατερίνα Καινούργιου που απ' ότι φαίνεται ο φακός τη λάτρευε από μικρή.  

Σάββας ΠούμπουραςΚατερίνα ΚαινούργιουinstagramΔούκισσα Νομικού