Κορονοϊός - Αρναούτογλου: «Κάποιοι διαπίστωσαν πως είναι παντρεμένοι και με τρία παιδιά»
NewsroomΚαλεσμένος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 ήταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, το βράδυ της Τρίτης (24/3), και μίλησε για τις διεξόδους στην κατ' οίκον απομόνωση, λόγω κορονοϊού και όσα μπορεί να… ανακαλύψει κάποιος.
«Μαλώνω με το ψυγείο, γιατί δεν αδειάζει. Έχω βγει δύο φορές στο μπαλκόνι, αντέχω και θα αντέξω. Ακόμα και αν χρειαστεί για τη δουλειά να βγω, θα προσπαθήσω να το ελαττώσω. Νομίζω πως το χιούμορ θα μας βοηθήσει πολύ σε αυτήν την κατάσταση και θα παρακαλούσα όλους να κάνουμε βιντεάκια για να περάσει ο κόσμος ωραία» ανέφερε αρχικά ο παρουσιαστής και συνέχισε: «Επικοινωνώ με όσο περισσότερο κόσμο μπορώ. Κάποιοι διαπίστωσαν πως είναι παντρεμένοι και με τρία παιδιά. Δεν το είχαν καταλάβει με την πολύ δουλειά».
Φτάνοντας προς το τέλος της συνέντευξης, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τόνισε πως «θέλω να πω ένα μπράβο στους δημοσιογράφους, τους τεχνικούς, την τηλεόραση που πολλές φορές λιθοβολείται. Και τα χρόνια της οικονομικής κρίσης, κράτησε παρέα».
- Vegans μετά το hype - Τραμπ και υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα φρενάρουν τον βιγκανισμό;
- Βαρύς φόρος αίματος στην Τουρκία: 16 νεκροί και 30 τραυματίες από τα διαδοχικά τροχαία στην Αττάλεια
- Πτώμα άνδρα εντοπίστηκε σε ρέμα στη Νέα Πέραμο - Έρευνα από το Ανθρωποκτονιών
- Απανωτά «χτυπήματα» της κακοκαιρίας: Ποτάμια οι δρόμοι σε Λάρισα, Κεφαλονιά και Σαντορίνη - Ισχυρές χιονοπτώσεις στη Βόρεια Ελλάδα