Lifestyle|25.03.2020 17:38

Σάββας Πούμπουρας: Δεν θα συνεχιστεί για πολύ ακόμα το «Best Friend’s Fear»

Newsroom

Ο Σάββας Πούμπουρας μένει σπίτι με τη σύζυγό του και την τριών μηνών κόρη του και μιλά αποκλειστικά στην εκπομπή «Ευτυχείτε» για την καθημερινότητά τους, αλλά και για τις ιδιαίτερες και ξεχωριστές φάρσες του καθώς και για το τηλεοπτικό του μέλλον.

«Η αλήθεια είναι πως τώρα που κάθομαι κλεισμένος μέσα στο σπίτι έχω σκεφτεί αρκετές φάρσες, αλλά έχει τελειώσει το project. Ο Κωνσταντίνος Ντάφλος ξέρει ότι είμαι πολύ καλός στις φάρσες» ανέφερε αρχικά ο παρουσιαστής και συμπλήρωσε: «Ο κόσμος με ρωτάει πότε θα βγουν τα υπόλοιπα επεισόδια, αλλά ειλικρινά δεν ξέρω κάτι. Ας επικεντρωθούμε αρχικά σε αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή και μετά το βλέπουμε. Ο ΑΝΤ1 αυτές τις μέρες έχει επικεντρωθεί περισσότερο στην ενημέρωση». 

Στη συνέχεια, η Κατερίνα Καινούργιου τον ρώτησε γιατί πιστεύει ότι είναι «δύσκολη περίπτωση» για φάρσα. «Μίλησα με διάφορα άτομα που βρίσκονται δίπλα σου και όλοι μου είπαν άστο καλύτερα. Και σε σένα και στον Νίκο Μουτσινά, μπορούσα να πάρω την πρωτοβουλία να το οργανώσω μόνος μου. Χωρίς κανέναν συνεργό. Προκειμένου, όμως, να μη προβληθεί στη συνέχεια, δεν είχε κανένα νόημα. Θα χανόταν όλο το γύρισμα» απάντησε ο Σάββας Πούμπουρας. 

Σάββας ΠούμπουραςΑΝΤ1