Lifestyle|11.12.2018 12:17

Βέρα στο αριστερό για τη Βάσω Λασκαράκη και τον σύντροφό της (vid)

Newsroom

Η Βάσω Λασκαράκη και ο αγαπημένος της σεφ Λευτέρης Σουλτάτος βρέθηκαν στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Η μητέρα του Άγιου», όπου πρωταγωνιστεί η Φωτεινή Ντεμίρη.

Το ζευγάρι ήταν συνέχεια χαμογελαστό και σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή οι δυο τους έχουν... αρραβωνιαστεί.

Το συμπέρασμα αυτό βγήκε από τα πλάνα που έπαιξαν στο Happy Day, στα οποία τόσο η όμορφη ηθοποιός όσο και ο γοητευτικός σεφ φορούν βέρα στο αριστερό: «Δεν αισθάνομαι άβολα όταν συναντάω κάμερες και είμαι με τον καλό μου», δήλωσε με άνεση η Βάσω Λασκαράκη.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, που έχει μιλήσει με γνωστό άτομο του ζευγαριού, θεωρεί ότι είναι πολύ ερωτευμένοι και ταιριάζουν τόσο πολύ που μπορεί να φτάσουν μέχρι και στο να κάνουν παιδί - το δεύτερο για τη Βάσω Λασκαράκη.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε και στο πανύψηλο Χριστουγεννιάτικο δέντρο που στόλισε με τον καλό της: «Έβαλα δύο σκάλες για να στολίσω το δέντρο μας που ήταν 2,70 μέτρα. Ναι, ο Λευτέρης έχει ωραίο χιούμορ και με τρόλαρε για το ύψος μου… Κάθε χρόνο κάνω ρεβεγιόν στο σπίτι, επειδή γιορτάζω κιόλας…»

Βάσω Λασκαράκη