Lifestyle|11.12.2018 14:12

Η εντυπωσιακή φωτογράφιση της Λόχαν σε πριγκίπισσα της Disney (pics)

Newsroom

Με αφορμή το νέο ριάλιτι που ετοιμάζει η Λίντσεϊ Λόχαν με θέμα τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες στη Μύκονο, παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Paper, ενώ για τις ανάγκες της φωτογράφισης μεταμορφώθηκε σε πριγκίπισσα της Disney

Η 32χρονη ηθοποιός εξηγεί στη συνέντευξη ότι αναγκάστηκε να μετακομίσει μόνιμα στο Ντουμπάι, λόγω του ότι οι παπαράτσι έχουν απαγορευθεί εκεί. «Είμαι αυτή που είμαι, είμαι καλός άνθρωπος. Φροντίζω τον εαυτό μου, είμαι υγιής, μου αρέσει να διασκεδάζω αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θέλω να βγαίνω για ποτά και να κάνω τρέλες. Έχω καλή σχέση με αυτό. Άλλωστε έχει περισσότερη πλάκα να βλέπεις τους άλλους να διασκεδάζουν».

T

Παράλληλα, τόνισε πως δεν θα ήθελε πλέον ο κόσμος να μην ασχολείται συνέχεια με τα λάθη του παρελθόντος. «Μπορεί να κάνω 99 πράγματα σωστά κι ένα λάθος, αλλά σε αυτό το ένα θα εστιάσουν όλοι. Κάνω ό,τι μπορώ για να γίνω καλύτερη και κανείς ποτέ δεν το αναφέρει. Είμαι κι εγώ άνθρωπος. Κάνω λάθη. Και μόνο αυτό βγαίνει προς τα έξω. Λατρεύω να δουλεύω με παιδιά και να προσφέρω. Αλλά στον κόσμο δεν αρέσει να μιλάει για τα καλά. Μου φαίνεται τρελό και με στενοχωρεί πάρα πολύ. Πολλοί κάνουν καλά πράγματα για άλλους και περνάει στα ψιλά γράμματα, ενώ κάτι αρνητικό που μένει για πάντα». 

T
DisneyΛίντσεϊ Λόχαν