Lifestyle|28.03.2020 15:10

Μαρία Λόη για κορονοϊό: Η κατάσταση στη Νέα Υόρκη είναι χειρότερη από αυτής της 11ης Σεπτεμβρίου

Newsroom

Το πρωί του Σαββάτου (28/3), η Μαρία Λόη, η οποία ζει και εργάζεται τα τελευταία χρόνια εκτός Ελλάδος, μίλησε μέσω Skype στην εκπομπή «Έλα, Χαμογέλα» και παραδέχθηκε πως η κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή στη Νέα Υόρκη είναι χειρότερη από εκείνη της 11ης Σεπτεμβρίου

«Η κατάσταση όσο πάει και χειροτερεύει. Είναι πανέμορφη η πόλη της Νέας Υόρκης, αλλά όταν την βλέπεις, τώρα, να είναι μια νεκρή πόλη, σε πονάει η καρδιά σου. Όχι μόνο εγώ, αλλά όλοι λένε ότι άργησαν να πάρουν εδώ τα μέτρα. Τα πήραν μετά από δυο μήνες, όχι όπως έκανε η Ελλάδα. Εγώ είμαι πολύ περήφανη για την Ελλάδα, που βγήκαμε πιο καλά σε όλους και έχουμε καλύτερη μοίρα στον κόσμο» ανέφερε αρχικά η γνωστή μαγείρισσα και πρόσθεσε: 

«Οι άστεγοι πλέον έχουν γίνει πάρα πολλοί στη Νέα Υόρκη και είναι πάρα πολύ κρίμα γιατί κάποτε, αυτοί οι άνθρωποι, είχαν και τα μαγαζιά ανοιχτά να τους δώσουν ένα φαγητό να φάνε. Τώρα τρέχουνε να βρουν τι θα πάρουν, ούτε μια σοκολάτα δεν μπορούν. Εμείς τους πηγαίνουμε συνέχεια φαγητά αλλά δεν μπορούμε να δώσουμε σε όλο το Μανχάταν». 

Μαρία ΛόηΝέα ΥόρκηΚορονοϊός11η Σεπτεμβρίου