Lifestyle|30.03.2020 19:20
Αλκίνοος Ιωαννίδης: Έγραψε τραγούδι για τον κορονοϊό και τον Σωτήρη Τσιόδρα
NewsroomΟ αγαπημένος τραγουδιστής, Αλκίνοος Ιωαννίδης, δημοσίευσε στο κανάλι του στο Youtube ένα νέο τραγούδι με αφορμή την πανδημία του κορονοϊού. Στο βίντεο βλέπουμε τον τραγουδιστή να κάθεται στον καναπέ του σπιτιού του με την κιθάρα του, ανάμεσα στις δυο κόρες του, Δάφνη και Ελέσσα, οποίες τον συνοδεύουν στα φωνητικά.
Το «Μαζί ξανά», όπως είναι ο τίτλος του κομματιού, αναφέρεται στην απότομη αλλαγή της καθημερινότητάς μας. Μάλιστα, στους στίχους, ο Αλκίνοος Ιωαννίδης αναφέρεται και στο πρόσωπο των ημερών, Σωτήρη Τσιόδρα. «Θα περάσει θα τελειώσει κάποια μέρα σαν κι αυτή, θα το πει ο κυριούλης 6 η ώρα στην TV».
Διαβάστε ακόμη
- Εφιάλτης χωρίς τέλος στην Ευρώπη: Γιατί γίνονται όλο και πιο επικίνδυνες οι πυρκαγιές - Τα μέτρα που «κολλάνε» στη γραφειοκρατία
- Ο Σαμαράς ετοιμάζει την κάθοδό του - Ο Σεπτέμβριος μπορεί να ανοίξει νέο μέτωπο στα δεξιά της ΝΔ
- «Στριμωγμένη» η ευρωπαϊκή οικονομία: Οι δύο «πληγές» του καλοκαιριού και το «καμπανάκι» για τον χειμώνα
- Γιατί γίνονται τόσοι πολλοί σεισμοί τελευταία; Οι μύθοι και οι αλήθειες