Lifestyle|30.03.2020 19:20
Αλκίνοος Ιωαννίδης: Έγραψε τραγούδι για τον κορονοϊό και τον Σωτήρη Τσιόδρα
NewsroomΟ αγαπημένος τραγουδιστής, Αλκίνοος Ιωαννίδης, δημοσίευσε στο κανάλι του στο Youtube ένα νέο τραγούδι με αφορμή την πανδημία του κορονοϊού. Στο βίντεο βλέπουμε τον τραγουδιστή να κάθεται στον καναπέ του σπιτιού του με την κιθάρα του, ανάμεσα στις δυο κόρες του, Δάφνη και Ελέσσα, οποίες τον συνοδεύουν στα φωνητικά.
Το «Μαζί ξανά», όπως είναι ο τίτλος του κομματιού, αναφέρεται στην απότομη αλλαγή της καθημερινότητάς μας. Μάλιστα, στους στίχους, ο Αλκίνοος Ιωαννίδης αναφέρεται και στο πρόσωπο των ημερών, Σωτήρη Τσιόδρα. «Θα περάσει θα τελειώσει κάποια μέρα σαν κι αυτή, θα το πει ο κυριούλης 6 η ώρα στην TV».
Διαβάστε ακόμη
- Στο έλεος της κακοκαιρίας η Κρήτη: Εκτεταμένες πλημμύρες στα Ζωνιανά, έπεσε γέφυρα στον Μυλοπόταμο - Στιγμές τρόμου για ζευγάρι
- Νέα τουρκική NAVTEX για το Oruc Reis από το Ανεμούριο προς τα Κατεχόμενα
- ΕΔΕ για την επεισοδιακή σύλληψη του TikToker «Τέο Βασιλιά Τζουντάσιαν» - Συνελήφθησαν οι δυο αστυνομικοί που τον καταδίωξαν
- Συγκίνησε το μεγάλο φινάλε του «Ριφιφί» - Η ληστεία, τα έγγραφα-«φωτιά» και η viral σκηνή με την πάστα