Κιμούλης: Εβαλε την πανδημία σε εισαγωγικά και άνοιξε διάλογο με τον Αθερίδη
NewsroomΜια ανάρτηση που θα συζητηθεί και θα «ανάψει» συζητήσεις έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Γιώργος Κιμούλης. Ο γνωστός ηθοποιός βάζοντας τη λέξη πανδημία σε εισαγωγικά έγραψε για την πρωτοφανή κατάσταση που βιώνει ολόκληρος ο πλανήτης με τον κορονοϊό.
«Η "πανδημία” ως εργαλείο περίσπασης, στοχεύει στη φυσικοποίηση της κρίσης», έγραψε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Κιμούλης. Η εν λόγω ανάρτηση προκάλεσε την άμεση αντίδραση του Θοδωρή Αθερίδη. Οι δυο τους είχαν τον παρακάτω διαδικτυακό διάλογο.
Στις 22 Μαρτίου ο Γιώργος Κιμούλης είχε γράψει για το γεγονός ότι πρέπει να μείνουμε μέσα: «Στον αποκλεισμό μας (γιατί τώρα έτσι οφείλουμε να κάνουμε - το αντίθετο αυτή τη στιγμή θα ήταν εγκληματικό!), τουλάχιστον ας μη σταματήσουμε να σκεφτόμαστε... γιατί αν σταματήσουμε να σκεφτόμαστε, θα συνηθίζουμε π λ έ ο ν τα Πάντα και το επόμενο βήμα θα είναι η εδραίωση (η διαμόρφωση έχει ήδη αρχίσει εδώ και καιρό) του νέου ανθρωπολογικού τύπου: ο συνηθίζων τα πάντα... είμαστε δύο βήματα απ' την ολοκλήρωση του... homo habitus... ».
- Με ζεϊμπέκικα, χειροκροτήματα και δάκρυα το «αντίο» στον Γιώργο Μαζωνάκη - Εκατοντάδες άνθρωποι στην κηδεία
- Θάνατος Μαζωνάκη: Τι απαντά ο καθηγητής που διοργάνωσε το συνέδριο με ομιλήτρια την κατηγορούμενη γιατρό
- Στο στόχαστρο της γαλάζιας κριτικής το ΠΑΣΟΚ - Μονομαχία για τα «μάτια» των κεντρώων ψηφοφόρων
- Ντουζιέρα με κουμπαρά σε παραλία της Θάσου: Το βίντεο στο TikTok και... ο διχασμός