Lifestyle|02.04.2020 18:35

Κορονοϊός - Δωροθέα Μερκούρη: Στην Ιταλία πλέον βγαίνουν μόνο για σούπερ μάρκετ κάθε 4 μέρες

Newsroom

Η Δωροθέα Μερκούρη «Μένει Σπίτι» και μίλησε στο «Πρωινό» για το πώς περνάει την μέρα της, καθώς και για την οικογένεια της που μένει στην Ιταλία. «Ελπίζω ν' αλλάξει ο κόσμος μετά από αυτή τη διαδικασία. Εγώ έχω πολλούς συγγενείς στην Ιταλία. Ευτυχώς, είναι όλοι καλά. Ο κόσμος εδώ έχει ενωθεί περισσότερο από πριν. Θέλω να πω ένα μπράβο στην Ελλάδα που υπάκουσε τα μέτρα. Δεν θέλουμε να περάσουμε άλλα δύσκολα χρόνια. Έχουμε περάσει ήδη πολύ δύσκολα. Είμαι συγκινημένη με το πώς δεχτήκαμε τις νέες περίεργες αυτές εντολές. Είμαστε λαοί που μας αρέσει να είμαστε συνέχεια έξω. Για παράδειγμα, εγώ περπατάω έξω με τις ώρες» τόνισε το διάσημο μοντέλο και ηθοποιός.  

«Μετά από κάθε κρίση υπάρχει η ευκαιρία ανάκαμψης του ανθρώπου και των τεχνών. Αυτό το πιστεύω πάρα πολύ. Στην Ιταλία τα μέτρα έχουν γίνει αρκετά αυστηρά. Χθες ανακοίνωσαν ότι και το Πάσχα όλοι θα μείνουν σπίτια τους. Δεν επιτρέπεται να βγεις καθόλου έξω. Μόνο ένα σούπερ μάρκετ κάθε τέσσερις μέρες. Οι ουρές στα σουπερ μάρκετ πλέον είναι τεράστιες. Γίνεται πόλεμος κάθε μέρα» πρόσθεσε. 

«Οι δικοί μου άνθρωποι είναι αρκετά ψύχραιμοι. Λένε ότι ευτυχώς που έχουν να φάνε κάθε μέρα και το κράτος βοηθάει αυτή τη στιγμή όλες τις οικογένειες. Είναι ευγνώμων οι άνθρωποι στην Ιταλία που υπάρχει αλληλεγγύη από το κράτος. Τώρα οι κυβερνήσεις δείχνουν ανθρωπιά. Γινόμαστε διαφορετικοί και θα δούμε πώς θα φερθεί η κάθε χώρα» κατέληξε η Δωροθέα Μερκούρη.  

Δωροθέα ΜερκούρηΚορονοϊός