Lifestyle|03.04.2020 13:46

Κορονοϊός - Έλεν Πομπέο: Μείνετε σπίτι, αρχίζουν να πεθαίνουν γιατροί και νοσηλευτές

Newsroom

Με ένα βίντεο που δημοσίευσε στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram, η πρωταγωνίστρια της σειράς «Grey's Anatomy», Έλεν Πομπέο, κάνει δραματική έκκληση στους θαυμαστές της να παραμείνουν στο σπίτι, καθώς η πανδημία του κορονοϊού εξακολουθεί να πλήττει εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

«Είχα πολλά, πάρα πολλά τηλεφωνήματα και ηλεκτρονικά μηνύματα από γιατρούς και φίλους μου νοσοκόμους, ακόμα και από τον κυβερνήτη της Νέας Υόρκης Andrew Cuomo όπου μου ζήτησαν να βοηθήσω και να σας ζητήσω να παραμείνετε σπίτι. Σας παρακαλούμε. Οι επαγγελματίες του τομέα της υγείας, οι γιατροί, οι νοσηλευτές, όσοι εργάζονται στα νοσοκομείο, βρίσκονται στο τέλος τους και τώρα αρχίζουν να πεθαίνουν. Δεν κάνουμε αρκετά.

T

Παρακαλώ όλοι να μείνετε στο σπίτι. Αν γνωρίζετε κάποιον που δεν το παίρνει σοβαρά όλο αυτό και δεν μένει σπίτι, παρακαλώ μιλήστε και σε αυτούς. Σας παρακαλούμε. Πρέπει να μείνουμε σπίτι. Είναι όλα αυτά που μας ζητούν να κάνουμε. Δεν είναι τόσο δύσκολο. Ευχαριστώ» ανέφερε στο μήνυμά της η διάσημη ηθοποιός. 

T

Σημειώνεται ότι τα γυρίσματα της σειράς «Grey's Anatomy» έχουν παγώσει εξαιτίας της πανδημίας του ιού. 

T
Έλεν ΠομπέοGrey's AnatomyΚορονοϊός