Lifestyle|03.04.2020 18:55

Οι νικητές του «MasterChef» στο TV Έθνος: Οι παίκτες που προκάλεσαν με την τακτική τους

Newsroom

Μεγάλο ρεπορτάζ για το «MasterChef». Ποιοι παίκτες ξεχώρισαν από τις ίντριγκες και τα ειδύλια βάζοντας σε δεύτερο πλάνο της μαγειρικές τους ικανότητες. Ακόμη, περσινοί συμμετέχοντες κρίνουν τους φετινούς παίκτες του ριάλιτι.

Αποκάλυψη βόμβα της Ελένης Καρακάση για τις «Άγριες Μέλισσες»: «Η Ρίζω κάνει το προξενιό της Δρόσως και του Ιορδάνη». Τι θα δούμε όταν επιστρέψει η σειρά στην TV. Ακόμη ρεπορτάζ για την αποχώρηση του Γιάννη Στάνκογλου από τη σειρά και ο προγραμματισμός του ΑΝΤ1 για τη δεύτερη σεζόν του σίριαλ.

8 λέξεις: Η Ρωξάνη βυθίζεται στον ψεύτικο παράδεισο των ναρκωτικών.

Elif: Η Γκόντζα βρίσκει τη μνήμη της και ορκίζεται εκδίκηση

Η Μαρία Κωνστανταντάκη αποκαλύπτει πως γεννήθηκε η ιδέα της διαδικτυακής σειράς «Egglovismenes» στους καιρούς της καραντίνας.

Η υφυπουργός Παιδείας Σοφία Ζαχαράκη μιλά για τη διδασκαλία εξ’ αποστάσεως με την μετάδοση μαθημάτων μέσω της συχνότητας της ΕΡΤ2.

Έξτρα ένθετο LIFE:

Οι καλύτερες επιλογές στην ελεύθερη τηλεόραση και στις συνδρομητικές πλατφόρμες για παιδικές σειρές, ταινίες και σειρές. Σχέσεις: Πως θα αποφύγουμε τους καυγάδες στο σπίτι την περίοδο της καραντίνας; Παιδί: Προτάσεις για επιμορφωτικές διαδικτυακές δραστηριότητες χωρίς κόστος. Ακόμη: Εξυπνες συμβουλές για το πως θα τακτοποιήσετε την ντουλάπα σας και ιδέες για το τέλειο πεντικιούρ εντός σπιτιού. Μαγειρική: Συνταγές για την Κυριακή των Βαϊων.

Όπως κάθε εβδομάδα οι αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο από τη Βίκη Παγιατάκη.

Στο «TV Έθνος» που κυκλοφορεί με το «Έθνος της Κυριακής» στις 5 Απριλίου 2020.

MasterChefMasterChef 2020