Lifestyle|12.12.2018 11:54

Η Στικούδη στη Μελέτη: Δεν θα γυρνάω νταμιροκουδούνα επειδή παντρεύτηκα

Newsroom

Το πρώην μοντέλο και τραγουδίστρια Κατερίνα Στικούδη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Μετά τα Μεσάνυχτα» της Ελεονώρας Μελέτη και μίλησε για όλα. «Αυτός ο χρόνος τα είχε όλα, μπήκαμε σε κάσες, πεθάναμε, αναστηθήκαμε, παντρευτήκαμε, τα κάναμε όλα!» είπε η όμορφη τραγουδίστρια αναφερόμενη στον γάμο της και στα βιντεοκλίπ που κυκλοφόρησε τη χρονιά που μας πέρασε.

Μελέτη και Στικούδη γνωρίστηκαν όταν η Ελεονώρα την επέλεξε για τον «Πρωινό Καφέ», μια εμπειρία που έχει ενώσει τις δύο γυναίκες.

Η Στικούδη ντυμένη στα λευκά μίλησε με μεγάλη αγάπη για τη μητέρα της, στην οποία έχει τεράστια αδυναμία, ενώ αποκάλυψε ότι την είχε δασκάλα στο σχολείο. Παραδέχτηκε ότι συγκινείται όταν ακούει τη μητέρα της να ραπάρει μαζί της στο νέο της τραγούδι.

Η τραγουδίστρια μίλησε και για τον άντρα της, τον οποίο θαυμάζει, και πώς τον γνώρισε. Γνωρίστηκαν στο Mega Star και η Κατερίνα είπε ότι όταν τον γνώρισε κατάλαβε ότι πρόκειται για κάτι διαφορετικό.  «Είμαι τόσο ευτυχισμένη που άμα το αναλύσω δεν θα το καταλάβει κανείς εκεί έξω. Για μένα είναι όλα πολύ απλά. Περνάμε πάρα πολύ ωραία... είναι ο πιο καλός άνθρωπος που έχω γνωρίσει, δημιουργικός, πανέξυπνος».

Αναφορικά με τον γάμο της και το μονόπετρο η Στικούδη είπε με χιούμορ: «Μου λένε οι δημοσιογράφοι που είναι το μονόπετρο, ό,τι δηλαδή τι, θα γυρνάω τώρα νταμιροκουδούνα επειδή παντρεύτηκα;»

Αναφορικά με το νυφικό της, αποκάλυψε ότι ενώ οδηγούσε στη Βουλιαγμένης, σταμάτησε και επέλεξε ένα νυφικό σε 5 λεπτά.

Δείτε όλο το επεισόδιο εδώ

T
 
T
Ελεονώρα ΜελέτηΚατερίνα ΣτικούδηΜεσάνυχτα