Lifestyle|06.04.2020 14:32

Η Θεοδωρίδου θύμωσε με σχόλιο του Θεοφάνους: Έκαναν unfollow ο ένας τον άλλον στο Instagram

Newsroom

Εδώ και αρκετές μέρες, η Νατάσα Θεοδωρίδου φροντίζει καθημερινά να κρατά συντροφιά στους διαδικτυακούς της φίλους, κάνοντας live στο Instagram, με καλεσμένους διάσημους φίλους της. Ωστόσο, σύμφωνα με τη Νάνσυ Παραδεισανού και το «Πρωινό», τα πολλά instagram live που κάνει η διάσημη τραγουδίστρια σχολιάστηκαν από τον Γιώργο Θεοφάνους με τον οποίο έχουν συνεργαστεί με μεγάλη επιτυχία στο παρελθόν. 

«Η Θεοδωρίδου είναι στους ΚΑΔ που θα παραμείνουν υποχρεωτικά ανοιχτοί, όπως τα σούπερ μάρκετ και τα φαρμακεία, δεν εξηγείται κάθε μέρα live» έγραφε η ανάρτηση του κύπριου μουσικοσυνθέτη. Την εν λόγω δημοσίευση σχολίασε με καρδούλες η Μελίνα Ασλανίδου, ενώ ένας φίλος της Νατάσας Θεοδωρίδου έκανε γελάκια.

T

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της δημοσιογράφου του «Πρωινού», η Νατάσα Θεοδωρίδου ενοχλήθηκε από την κίνηση του στενού της συνεργάτη και σκέφτηκε να σταματήσει οριστικά τα instagram live. Η επόμενη κίνηση της τραγουδίστριας, μάλιστα, ήταν να κάνει unfollow τόσο τον Γιώργο Θεοφάνους όσο και τον κοινό τους φίλο, ενώ με τον ίδιο τρόπο αντέδρασε και εκείνος. 

Όπως όλα δείχνουν οι δύο καλλιτέχνες τραβούν ξανά μια… κόκκινη γραμμή.

Γιώργος ΘεοφάνουςinstagramΝατάσα Θεοδωρίδου