Lifestyle|07.04.2020 17:21

Μέγκαν Μαρκλ - Χάρι: Εμπνευσμένος από ελληνική λέξη ο τίτλος του φιλανθρωπικού τους ιδρύματος

Newsroom

Ο πρίγκιπα Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ μετά την αποποίηση των τίτλων τους, ανακοίνωσαν το όνομα του φιλανθρωπικού τους ιδρύματος, λέγοντας μάλιστα πως η ονομασία του έχει ελληνικές ρίζες. Συγκεκριμένα, αποκάλυψαν ότι θα λέγεται «Archewell», εμπνευσμένο από την ελληνική λέξη arche (αρχή). Επιπλέον, επισήμαναν ότι σχεδιάζουν μια ιστοσελίδα στο πλαίσιο της νέας τους επιχειρηματικής δράσης που θα προσφέρει εκπαιδευτικό υλικό στους αναγνώστες τους, από ταινίες, podcasts και βιβλία. Ωστόσο, περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το ίδρυμα, θα καθυστερήσουν λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, με το ζευγάρι να λέει πως θα γίνει σχετική ανακοίνωση «όταν ο χρόνος είναι σωστός».

«Πριν από το SussexRoyal, ήρθε η ιδέα του arche –η ελληνική λέξη που σημαίνει πηγή δράσης. Συνδέσαμε αυτή την ιδέα με την φιλανθρωπική οργάνωση που ελπίζουμε να χτίσουμε μια μέρα και έγινε η έμπνευση για το όνομα του γιου μας. Να κάνεις κάτι που να έχει νόημα, να κάνεις κάτι που να έχει σημασία. Το Archewell είναι ένα όνομα που συνδυάζει μια αρχαία λέξη για την δύναμη και την δράση και μια άλλη που θυμίζει τους βαθιούς πόρους που όλοι πρέπει να αντλήσουμε. Ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε το Archewell όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή» αναφέρει το ζευγάρι στη Telegraph.

Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπας Χάρι μετακόμισαν στο Λος Aντζελες

Ο Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ έχουν εγκαταλείψει το πολυτελές οίκημα, όπου διέμεναν στο Βανκούβερ του Καναδά και πλέον έχουν μετακομίσει στο Λος Αντζελες. Το ζευγάρι δεν έχει βγει από την κατοικία τους λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, και προστατεύει τον μικρούλη Αρτσι από τα φλας των φωτογράφων. 

Η Μέγκαν Μαρκλ έπιασε δουλειά στη Disney

Ανακοινώθηκε και επίσημα η συνεργασία της Μέγκαν Μαρκλ με την εταιρεία παραγωγής Disney, επιβεβαιώνοντας τις φήμες που κυκλοφορούσαν εδώ και καιρό και ήθελαν τη σύζυγο του πρίγκιπα Χάρι να επιστρέφει στο χώρο του θεάματος. Η Μέγκαν Μαρκλ θα είναι αφηγήτρια στο ντοκιμαντέρ «Elephant» του Disneynature που θα είναι διαθέσιμο στο Disney Plus από τις 3 Απριλίου. Η ταινία καταγράφει το ταξίδι μιας οικογένειας ελεφάντων στην έρημο Καλαχάρι.

Η σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι συμφώνησε να «δανείσει» τη φωνή της υπό τον όρο η Disney να κάνει δωρεά την αμοιβή της στην οργάνωση «Elephants Without Borders», η οποία προστατεύει τους αφρικανικούς ελέφαντες και είδε το ζευγάρι από κοντά το 2017 στη διάρκεια ταξιδιού του στη Μποτσουάνα.

T
Πρίγκιπας Χάριφιλανθρωπικό ίδρυμαΜέγκαν Μαρκλ