Lifestyle|12.12.2018 14:22

Ο Πάνος Μουζουράκης με νέο τραγούδι: «Αυτή Είναι Η Ζωή» (vid)

Newsroom

«Αυτή Είναι Η Ζωή», ο Πάνος Μουζουράκης κυκλοφορεί νέο τραγούδι και video clip για όλα τα καλά και τα κακά, τα ωραία και τα άσχημα της ζωής. 

«That’s Life» είναι επίσης ο τίτλος της νέας μουσικής παράστασης που παρουσιάζει το φετινό χειμώνα στο «Άνοδος Live Stage».

Συνηθισμένος πλέον από τις μεγάλες παραγωγές, ειδικά μετά τη συμμετοχή του στο «Mamma Mia! Here We Go Again», ο Μουζουράκης ετοίμασε για το νέο τραγούδι του ένα κινηματογραφικό video clip γεμάτο δράση και περιπέτεια.

Στο video clip του «Αυτή Είναι Η Ζωή» εμφανίζονται μεταξύ πολλών άλλων ο Κωστής Μαραβέγιας, καλός φίλος και συνεργάτης, οι Δραμαμίνη (Γιάννης και Χάρης Μιχαηλίδης) που έχουν υπογράψει το τραγούδι, ο Άκης Δείξιμος, αλλά και εκλεκτά μέλη από το #TeamPanos ή αλλιώς τους «τυμπανιστές» του φετινού «The Voice of Greece».

Το σενάριο είναι μία έμπνευση του Πάνου Μουζουράκη και του Κώστα Καρύδα, με τον τελευταίο να έχει φέρει εις πέρας και το έργο της σκηνοθεσίας.

Το τραγούδι χρησιμοποιεί samples από τους στίχους του γνωστού λαϊκού τραγουδιού «Εγώ Δεν Ήμουνα Αλήτης» του κορυφαίου Στράτου Διονυσίου (1986), σε μουσική και στίχους του Τάκη Μουσαφίρη.

Το «Αυτή Είναι Η Ζωή» συμπεριλαμβάνεται στο ομότιτλο ψηφιακό EP του Πάνου Μουζουράκη που μόλις κυκλοφόρησε από τη Minos EMI / Universal.

Πάνος Μουζουράκης