Lifestyle|08.04.2020 13:44

Μπρους Γουίλις και Ντέμι Μουρ ξανά μαζί - Τους ένωσε η καραντίνα

Newsroom

Είναι πρώην σύζυγοι εδώ και πάρα πολλά χρόνια, έχουν προχωρήσει σε επόμενες σχέσεις και διατηρούν πολύ καλές σχέσεις. Ο Μπρους Γουίλις και η Ντέμι Μουρ παντρεύτηκαν το 1987 και μαζί απέκτησαν τρεις κόρες, την Ράμερ, την Σκάουτ και την Ταλούλα. Έμειναν μαζί περίπου 13 χρόνια και το 2000 ανακοίνωσαν τον οριστικό χωρισμό τους. Όπως βλέπουμε στα social media η καραντίνα λόγω κορονοϊού τους έφερε πάλι κοντά.

Ο Μπρους Γουίλις παντρεύτηκε τη Βρετανίδα ηθοποιό-μοντέλο Εμα Χέμινγκ, ενώ η Ντέμι Μουρ παντρεύτηκε τον κατά 16 χρόνια μικρότερό της ηθοποιό Aστον Κούτσερ, ένας γάμος που τελείωσε άδοξα. Το πρώην ζευγάρι Μπρους και Ντέμι συναντήθηκαν στην καραντίνα και οι φωτογραφίες τους στο Instagram έδωσαν τροφή για σχόλια στους θαυμαστές τους. Η Ντέμι Μουρ μοιράστηκε στον λογαριασμό της στο Instagram, μια φωτογραφία όπου η οικογένεια διασκεδάζει μένοντας σπίτι με πιτζάμες.

T

Σαν να μην έφτανε αυτό η Ταλούλα Γουίλις, κόρη τους, κουρεύτηκε γουλί και μας το έδειξε σε ανάρτησή της στο Instagram, θυμίζοντας το ... κεφάλι της μητέρας της στην ταινία «Η Επίλεκτη». Το ρόλο του κομμωτή έπαιξε ο πατέρας της, Μπρους Γουίλις, ο οποίος ήταν εκείνος που της ξύρισε το κεφάλι. Υστερα από το κούρεμα, η Ταλούλα Γουίλις πόζαρε μπροστά στον φακό της αδερφής της, Ράμερ, με φόντο ένα πλούσιο δάσος.

T

καραντίναΝτέμι ΜουρΜπρους Γουίλις