Lifestyle|26.11.2020 19:12

H κόρη του Μαραντόνα προκαλεί τους οπαδούς της Ρίβερ Πλέιτ (pic)

Newsroom

H κόρη του Ντιέγκο Μαραντόνα απευθύνεται στους οπαδούς της Ρίβερ Πλέιτ με μια άκρως προκλητική φωτογραφία την οποία δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram.

Η συγκεκριμένη ποδοσφαιρική ομάδα νίκησε την Κυριακή την Μπόκα Τζούνιορς στον τελικό του Copa Libertadores στο Μπερναμπέου. Οι οπαδοί της ομάδας γιόρτασαν όλο το βράδυ την νίκη τους με πολλούς να ποστάρουν μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της 31χρονης κόρης του Μαραντόνα, Τζιανίνα. Η κόρη του Μαραντόνα αποφάσισε να τους απαντήσει, ανεβάζοντας μια φωτογραφία που δείχνει τα οπίσθιά της με ένα κοντό σορτσάκι. Στη λεζάντα έγραψε: «Εδώ πάνε όλοι οι πανηγυρισμοί και τα σχόλια των οπαδών της Ρίβερ Πλέιτ, για μένα».

Παράλληλα, πρόσθεσε τρεις καρδιές, τις δύο μπλε και την μεσαία κίτρινη στα χρώματα της αγαπημένης της Μπόκα Τζούνιορς.

Η ίδια σχολίασε έπειτα πως έλαβε αρκετά υβριστικά μηνύματα εξαιτίας της φωτογραφίας αυτής, γράφοντας σε μια άλλη ανάρτηση: «Υπάρχει και καλό χιούμορ παιδιά, εξάλλου μιλάμε για ποδόσφαιρο... το γεγονός πως είμαι οπαδός της Boca δεν σημαίνει πως είμαι ‘κερατάς, τοξικομανής και πόρνη’. Είναι άλλο πράγμα να πανηγυρίζεις τους θριάμβους σου κι άλλο να περνάς τον χρόνο σου προσβάλλοντας κάποιον που δεν ξέρεις καν. Κι ακόμη χειρότερο είναι να γιορτάζεις όταν δεν είσαι καν οπαδός αυτής της ομάδας».

Ντιέγκο ΜαραντόναΡίβερ Πλέιτ