Market|04.09.2020 12:58

Όλα τα σχολικά που θα χρειαστείς εύκολα και γρήγορα σε 3 βήματα

Newsroom

Ο Σεπτέμβριος είναι εδώ και η νέα σχολική χρονιά που ξεκινά σε λίγες ημέρες απαιτεί οργάνωση, προσπάθεια και μεθοδικότητα! Σε αυτό το ταξίδι όμως χρειάζεσαι «συμμάχους». Νέα «εργαλεία» και εφόδια που θα σε βοηθήσουν να απολαύσεις τη διαδρομή ακόμη και αν «τα αγαθά κόποις κτώνται». 

Μην πανικοβάλλεσαι και μην αγχώσεις τους δικούς σου με όλα τα σχολικά είδη που θα χρειαστείς τη φετινή χρονιά, γιατί υπάρχει ο νέος online οδηγός που δημιούργησε το Public για να βρεις όλα όσα χρειάζεσαι σε τρία απλά βήματα. Από σχολικά βιβλία, τσάντες, τετράδια και γραφική ύλη, μέχρι δοχεία για το κολατσιό, laptop, tablet και έπιπλα γραφείου... Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συμπληρώσεις το σχολείο, τη βαθμίδα και την τάξη και έτσι απλά με ένα κλικ θα συγκεντρώσεις ό,τι χρειάζεσαι στο καλάθι των αγορών σου.

Το Public.gr είναι και τη νέα σχολική χρονιά ο απόλυτος προορισμός για τους μαθητές αλλά και τους γονείς, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να έχουν συγκεντρωμένα τα βιβλία και έτοιμη τη λίστα του σχολείου και της τάξης. Γονείς και μαθητές, πριν χτυπήσει το πρώτο κουδούνι της χρονιάς... σκουλάρετε! Το Public είναι εδώ για να σας βοηθήσει να βρείτε όλα όσα χρειάζεστε σε ασυναγώνιστες τιμές! Ξεφυλλίστε τον πλήρη κατάλογο σχολικών 2020-2021, ανακαλύψτε προτάσεις που κλέβουν τις εντυπώσεις και επιλέξτε μέσα από μια μεγάλη ποικιλία σχολικά από αγαπημένα brands και διάσημους ήρωες!

Publicμαθητέςσχολείασχολικά είδη