Market|03.11.2020 15:08

myAlpha Ραντεβού: Ένας καλύτερος τρόπος εξυπηρέτησης, με ασφάλεια και χωρίς αναμονή

Newsroom

Την εποχή της πανδημίας του κορονοϊού είναι καθοριστικής σημασίας η ασφάλεια και η ταχύτερη εξυπηρέτηση σε κάθε τομέα. Όσον αφορά τις τραπεζικές συναλλαγές των πολιτών, ολοένα και περισσότερο κρίνεται αναγκαία η χρήση των νέων τεχνολογιών για αποτελεσματικότερη αλλά και πιο γρήγορη διεκπεραίωσή τους. H Alpha Bank, επιδιώκοντας πάντα την βέλτιστη εμπειρία εξυπηρέτησης των πελατών και θέλοντας να καλύψει την ανάγκη για ασφάλεια και ταχύτητα, καινοτομεί για ακόμη μια φορά και παρουσιάζει έναν νέο, αποτελεσματικότερο τρόπο εξυπηρέτησης!

Πρώτη στην ελληνική αγορά, η Alpha Bank προσφέρει σε όλους τους πελάτες της, ιδιώτες και επιχειρηματίες, τη δυνατότητα να προγραμματίζουν ηλεκτρονικά το ραντεβού τους μέσω της υπηρεσίας myAlpha Ραντεβού με το κατάστημα της επιλογής τους. Κάθε πελάτης μπορεί να λαμβάνει πλέον εξατομικευμένη, ποιοτική και προσωποποιημένη εξυπηρέτηση μέσω βιντεοκλήσης, τηλεφωνικής επικοινωνίας ή επίσκεψης στο κατάστημα χωρίς να χρειάζεται να περιμένει σε ουρές.

Αν αυτό που αποζητάτε από την τράπεζά σας είναι περισσότερη ασφάλεια, ταχύτητα και ευελιξία, τότε η νέα υπηρεσία myAlpha Ραντεβού είναι η ιδανική για εσάς αφού μπορείτε να επιλέξετε πότε και πώς επιθυμείτε να εξυπηρετηθείτε.

Η διαδικασία για να κανονίσετε ένα ηλεκτρονικό ραντεβού; Απλή και εύκολη! Αρκεί να μπείτε στην εφαρμογή myAlpha Ραντεβού, η οποία είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα της τράπεζας ( www.alpha.gr/rdv ), να εισάγετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας καθώς και το θέμα για το οποίο θέλετε να εξυπηρετηθείτε, τον τρόπο επικοινωνίας που προτιμάτε και το κατάστημα επιλογής σας. Σύντομα, εκπρόσωπος της τράπεζας θα σας καλέσει στο τηλέφωνο για να προγραμματίσετε το ραντεβού σας ή θα σας εξυπηρετήσει την ίδια στιγμή, αν αυτό είναι εφικτό.

Η πρωτοποριακή υπηρεσία myAlpha Ραντεβού ξεκίνησε πιλοτικά στην περιοχή της Θεσσαλονίκης, με την ανταπόκριση των πελατών της τράπεζας και τα αποτελέσματα ως προς την εξυπηρέτησή τους να ξεπερνούν τις προσδοκίες, οδηγώντας την Alpha Bank στην απόφαση να επεκτείνει τον καινοτόμο αυτό τρόπο τραπεζικής επικοινωνίας στο σύνολο του Δικτύου της πανελλαδικά.

Alpha Bank