Market|24.11.2020 16:39

Η Black Friday 2020 είναι στο mediamarkt.gr με τις πιο δελεαστικές τιμές της αγοράς

Newsroom

Μπορεί αυτή η χρονιά να είναι εντελώς διαφορετική από όλες τις προηγούμενες για τους προφανείς λόγους (πανδημία, lockdown κλπ.) ωστόσο κάποιες αγαπημένες συνήθειες δεν αλλάζουν και η ζωή - καλώς - συνεχίζεται.

H περίοδος Black Friday φέτος ξεκινάει νωρίτερα, για να προλάβουν όλοι να αγοράσουν ό,τι χρειάζονται με την ησυχία τους. Στη ΜediaMarkt δεν χρειάζεται να περιμένετε την ημέρα της Black Friday για να έχετε την καλύτερη τιμή, γιατί σας δίνουν εγγύηση χαμηλότερης MediaMarkt τιμής. Δηλαδή ψωνίζεις από τώρα και αν η MediaMarkt ρίξει την τιμή μέχρι και τις 30 Νοεμβρίου, σου επιστρέφει τη διαφορά.

Μέχρι τις 27 Νοεμβρίου, καθώς είμαστε και σε lockdown, έχετε πολύ διαθέσιμο χρόνο για να εντοπίσετε τι χρειάζεται ανανέωση στο σπίτι σας. Από την τηλεόραση μπροστά από τον καναπέ σας, την καφετιέρα που όλο λέτε να αντικαταστήσετε και το αμελείτε και ένα σωρό άλλες συσκευές, είναι τώρα η μεγάλη ευκαιρία να τις ανανεώσετε, γιατί οι Black Friday τιμές δεν θα επαναληφθούν!

Οι έξυπνες συσκευές

Η εξέλιξη της τεχνολογίας έχει ως αποτέλεσμα την κατασκευή προηγμένων λειτουργικά συσκευών, που θα βρείτε στο mediamarkt.gr, οι οποίες και φθάνουν σε όλη την Ελλάδα, με ασφάλεια. Πλυντήρια, ψυγεία, κλιματιστικά είναι μερικές από τις έξυπνες συσκευές που μπορείτε να εντοπίσετε στο mediamarkt.gr, για μικρότερη κατανάλωση ρεύματος και στις καλύτερες τιμές της αγοράς. 

Οι συσκευές αυτές, εκτός από το ότι καταναλώνουν ελάχιστο ρεύμα, παρέχουν και ευκολία στη χρήση, με τη δυνατότητα συνδεσιμότητας και χειρισμού τους μέσω wifi. 

Ο καφές είναι δεν είναι μια απλή υπόθεση

Για κάποιους εξ ημών, η μέρα δεν μπορεί να αρχίσει χωρίς καφέ. Θα έλεγε κανείς ότι - συχνά - πρόκειται για μια «ιεροτελεστία» την οποία πολλοί επαναλαμβάνουμε καθημερινά με συνέπεια. Ο καφές όμως, παρόλο που παραμένει μια διαχρονική ευχαρίστηση του ανθρώπου, αλλάζει και εξελίσσεται, κυρίως όμως εξελίσσεται η τεχνολογία που τον παράγει. 

Έτσι, πλέον, μπορούμε όλοι μας να έχουμε εξαιρετικής ποιότητας καφέ και στο σπίτι μας, επιλέγοντας καφετιέρες με κάψουλες όπως η Nespresso και η Dolce Gusto, τις οποίες και βρίσκουμε στις ιδανικές τιμές στο mediamarkt.gr, ώστε να απολαμβάνουμε εσπρέσο που θυμίζει τους ξακουστούς της Νάπολης ή του Παρισιού! 

Η τηλεόραση πιο χρήσιμη από ποτέ στο lockdown

Κάποτε, ήταν το βασικό μέσο για την ενημέρωση των πολιτών. Σήμερα, είναι πολύ περισσότερα από αυτό και σίγουρα, εν μέσω lockdown, η τηλεόραση γίνεται πιο χρήσιμη από ποτέ. Καθώς εκείνη κι εμείς γινόμαστε «αχώριστοι φίλοι» για όσο χρειαστεί, αξίζει η επένδυση σε συσκευές που προσφέρουν άριστη ποιότητα εικόνας και ήχου, με ενσωματωμένες όλες τις ψηφιακές ευκολίες τελευταίας γενιάς. Διαθέσιμες και αυτές φυσικά στο mediamarkt.gr!

Επειδή αυτή η κατάσταση που ζούμε είναι απρόβλεπτη και κανείς δεν ξέρει πόσο θα κρατήσει, τώρα είναι η ευκαιρία να διαμορφώσουμε τον προσωπικό μας χώρο όπως θα μας κάνει να αισθανόμαστε άνετα και όμορφα και μάλιστα σε πολύ χαμηλές τιμές. Αν θέλετε να βλέπετε από τους πρώτους τις μεγάλες προσφορές της Media Markt, δεν έχετε παρά να μπείτε στο mediamarkt.gr και να γραφτείτε στο Newsletter

Black FridayMedia Markt