Market|24.11.2020 17:00

Black Friday 2020: Ανανεώνουμε τον εξοπλισμό μας από το public.gr στις καλύτερες τιμές!

Newsroom

Μπορεί αυτές τις ημέρες να μένουμε - ξανά- σπίτι λόγω των ειδικών συνθηκών που έχει επιβάλλει ο κορονοϊός, αλλά με σύμμαχο την τεχνολογία, το lockdown μπορεί να γίνει αφορμή για να κάνουμε όλα όσα αναβάλλαμε τόσο καιρό. Να δούμε εκείνη την ταινία που μας είχε προτείνει ένας φίλος, να ακούσουμε εκείνο το βινύλιο της τζαζ που έχουμε φυλαγμένο από παλιά ή ακόμη και να παίξουμε ηλεκτρονικά παιχνίδια! Τι καλύτερο λοιπόν από το να ανανεώσουμε τον εξοπλισμό του σπιτιού μας και να απολαύσουμε τις ώρες που μένουμε σπίτι; Η Black Friday φέτος πέφτει στις πέφτει στις 27 Νοεμβρίου, ωστόσο οι προσφορές ξεκίνησαν ήδη στο public.gr σε όλα τα προϊόντα. Και να θυμάσαι ότι η φετινή Black Friday είναι… Black Friday online!

Για πρώτη φορά στο Black Friday, 2.000 συνεργαζόμενα καταστήματα, βρίσκονται συγκεντρωμένα, στον μεγαλύτερο online προορισμό∙ το Public.gr! 2,5 εκατομμύρια προϊόντα σε περιμένουν, στις πιο Black Friday τιμές που έγιναν ποτέ! 32.000 smartphone έως -50%, 7.000 laptop έως -35%, 18.000 τηλεοράσεις έως -70%, 15.000 οικιακές συσκευές έως – 69%, 900. 000 παιχνίδια έως -65% και αμέτρητες νέες κατηγορίες!

Η τεχνολογία βέβαια είναι κάθε χρόνο ο πρωταγωνιστής στις εκπτώσεις της Μαύρης Παρασκευής, για αυτό και είτε θέλεις καινούριο smartphone, είτε τηλεόρασηφωτογραφική μηχανή, καινούρια παιχνιδομηχανή είτε ακόμη και… πικάπ για δίσκους βινυλίου, στο public.gr θα βρεις ό,τι ψάχνεις στις καλύτερες τιμές. 

Και πώς θα απολαύσεις τις νέες σου αγορές; Μα φυσικά συνοδεύοντάς τες με το… απαραίτητο υλικό.  Blu-Ray και DVD, ταινίες και σειρές, αλλά και CD και βινύλια με μουσική σε περιμένουν σε Black Friday προσφορές στο Public.gr. Παράλληλα, θα βρεις και βιβλία, κόμικς αλλά και παιχνίδια σε μοναδικές τιμές.

Η Black Friday στo Public όμως δεν σταματά μόνο στην τεχνολογία! Στο Public.gr, το μεγαλύτερο ελληνικό marketplace, μπορείς να κάνεις τις αγορές σου online, στις καλύτερες τιμές, είτε από το ίδιο το Public είτε μέσω των 2.000 συνεργαζόμενων καταστημάτων του, πάντα με την εγγύηση του Public. Είδη σπιτιού, αξεσουάρ, ρούχα, παπούτσια,  θα τα βρεις όλα σε μειωμένες τιμές και μεγάλες εκπτώσεις.  Και αν είσαι από εκείνους που τους έχει λείψει η προπόνηση στο γυμναστήριο, εδώ θα βρεις ό,τι χρειάζεσαι από όργανα γυμναστικής αλλά και προϊόντα για την προσωπική σου φροντίδα.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα του Public σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις τις αγορές σου από την άνεση του σπιτιού σου και στη συνέχεια να παραλάβεις τα προϊόντα που παρήγγειλες στην πόρτα σου με ασφάλεια και τηρώντας όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις.

Και μην ξεχάσεις να γραφτείς στο newsletter του Public για να δεις και να προλάβεις όλες τις προσφορές!

Black FridayPubliconline αγορές