Market|01.12.2020 13:30

Το Brainy.gr αλλάζει την καθημερινότητα των εργαζομένων γονιών της Public - MediaMarkt

Newsroom

Εδώ και μήνες ζούμε σε μία πρωτόγνωρη συγκυρία γεγονότων. Η πανδημία συνεχίζει να αποτελεί ένα σημαντικό πρόβλημα, κάτι που έχει οδηγήσει σε ριζικές αλλαγές όλους τους τομείς της καθημερινότητας. Η βασικότερη αλλαγή είναι πως όλα γίνονται εξ αποστάσεως, όπου υπάρχει η δυνατότητα. Αυτό ισχύει και για τις εταιρίες, με ένα μεγάλο μέρος του προσωπικού να εργάζεται από το σπίτι. Αν μιλάμε για γονείς - εργαζομένους, τότε συχνά και τα παιδιά είναι στο σπίτι καθώς και τα μαθήματα γίνονται πλέον διαδικτυακά.

Αυτή την περίοδο λοιπόν, που πολλές εταιρίες αναζητούν τρόπους να υποστηρίξουν τους εργαζομένους που δουλεύουν απομακρυσμένα, η Public - MediaMarkt αποφάσισε να σκεφτεί out-of-the-box και να παρέχει μία πολύ χρήσιμη βοήθεια στους εργαζόμενους γονείς της εταιρίας. Αυτό που σκέφτηκε, και πολύ γρήγορα υλοποίησε, η PMM είναι μία συνεργασία με την πλατφόρμα ψηφιακής εκπαίδευσης Brainy. Η πρωτοβουλία αυτή προσφέρει δωρεάν πρόσβαση στην πλατφόρμα για τους γονείς που εντάσσονται στο δυναμικό της εταιρίας.

Μέσω αυτής της παροχής, οι γονείς που εργάζονται έχουν έναν ακόμα τρόπο για να διαχειριστούν αποδοτικά τις καθημερινές οικιακές υποχρεώσεις τους, μεταξύ των οποίων είναι και η ανάγκη διαβάσματος των παιδιών. Κάθε γονιός μπορεί να αφιερώσει αποδοτικά το χρόνο που αναλογεί στη δουλειά και να είναι σίγουρος πως τα παιδιά θα κάνουν τα μαθήματά τους σωστά, με το Brainy.

Πιο συγκεκριμένα, το Brainy απευθύνεται σε μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου και βοηθά τα παιδιά στο καθημερινό διάβασμα με πολλούς τρόπους. Ένας από αυτούς τους τρόπους είναι τα εκπαιδευτικά βίντεο κάθε διδακτέας ενότητας. Όλες οι έννοιες και τα σημαντικά σημεία κάθε μαθήματος επεξηγούνται με κατανοητό τρόπο, μέσα από τη δουλειά επαγγελματιών δασκάλων και καθηγητών. Τα καθημερινά μαθήματα συμπληρώνονται από διάφορα τεστ με το πέρας κάθε ενότητας. Οι γονείς έχουν συνεχή πρόσβαση στα στοιχεία προόδου των παιδιών τους, για να εκτιμήσουν και οι ίδιοι το γνωστικό τους επίπεδο και, αν το κρίνουν απαραίτητο, να ενισχύσουν τα παιδιά με προσωποποιημένα μαθήματα τα οποία προσφέρει η πλατφόρμα Brainy.

Τα παραπάνω είναι ακόμα σημαντικότερα για τα παιδιά και τους γονείς, αν σκεφτεί κανείς ότι η τηλεκπαίδευση, και η τεχνολογία ως μέρος της εκπαίδευσης γενικότερα, είναι μία πραγματικότητα που θα αποκτήσει μεγαλύτερες διαστάσεις στο μέλλον. Άρα, με τη χρήση της πλατφόρμας Brainy, τα παιδιά παραμένουν εξοικειωμένα με τις νέες τεχνολογίες και την τηλεκπαίδευση, κάτι που σίγουρα επιθυμούν οι γονείς.

Με τη βοήθεια του Brainy, τα παιδιά μπορούν να συμπληρώσουν την εκπαίδευσή τους με επαγγελματικό τρόπο, την ώρα που οι γονείς μπορούν να εργαστούν από την ασφάλεια του σπιτιού χωρίς να υπάρχουν διακοπές στο καθημερινό πρόγραμμα. Τόσο οι γονείς όσο και τα παιδιά μπορούν να ολοκληρώσουν γρηγορότερα τις… from home υποχρεώσεις τους και να περάσουν μαζί, εποικοδομητικά, τον ελεύθερό τους χρόνο το υπόλοιπο της ημέρας.

Οι νέες συνθήκες που βιώνουμε όλοι απαιτούν και νέες ιδέες για να μπορέσουμε να προσαρμοστούμε σε αυτές. Η κίνηση της Public - MediaMarkt είναι μία από τις πιο καινοτόμες προσεγγίσεις που έχουμε δει το τελευταίο διάστημα στην ελληνική αγορά γύρω από αυτό το ζήτημα και ελπίζουμε να ακολουθήσουν και άλλοι το παράδειγμά της. Η συνεργασία αυτή αποφέρει ήδη καρπούς, καθώς αρκετοί εργαζόμενοι της Public-MediaMarkt ξεκίνησαν ήδη τη δωρεάν συνδρομή τους στην πλατφόρμα.

Publicbrainy.grMedia Markt