Market|18.12.2020 11:22

Ιδιαίτερα δώρα και προτάσεις για τα Χριστούγεννα σε περιμένουν στo Public

Newsroom

Η πιο όμορφη γιορτή του χρόνου, τα Χριστούγεννα, πλησιάζουν και μπορεί τη φετινή χρονιά να γιορτάσουμε λίγο διαφορετικά, αλλά τα Public θα φροντίσουν και το 2020 τα χριστουγεννιάτικα δώρα να περιμένουν κάτω από το δέντρο για να προσφέρουν χαρά στα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Όπως κάθε Δεκέμβρη, μικροί και μεγάλοι περιμένουν αυτή την εποχή και για τα όμορφα δώρα που θα ανταλλάξουν, γι’ αυτό και εμείς σου προτείνουμε με έμπνευση από το Public.gr, ιδέες δώρων για να μην μείνει κανείς παραπονεμένος. 

Αν φέτος ψάχνεις δώρο για εκείνον τον φίλο ή εκείνη τη φίλη που είναι ο guru της κουζίνας και θες να τον ευχαριστήσεις για όλα τα νόστιμα φαγητά που σου έχει μαγειρέψει, στο public.gr θα βρεις τα πιο όμορφα δώρα για την κουζίνα, από μικροσυσκευές και διακοσμητικά μέχρι βιβλία μαγειρικής. Κι αν είναι της υγιεινής διατροφής, τότε ένα σκεύος ατμού από μπαμπού δεν θα τον αφήσει ασυγκίνητο!

Και για εκείνον που λατρεύει να πειραματίζεται με περίεργα κοκτέιλ και δημιουργίες από αλκοόλ το βιβλίο «Τhe coffee coctails recipe book» από το Public.gr είναι η ιδανική επιλογή. Οι ειδικοί του καφέ και του αλκοόλ συγκεντρώνονται και ενώνουν τις γνώσεις τους σε αυτό το βιβλίο, για να κάνουν τις πενήντα πιο ενδιαφέρουσες συνταγές για κοκτέιλ με καφέ. Χάρισε το και κανονίστε την επόμενη φορά που θα μαζευτείτε να δοκιμάσετε τις δημιουργίες του!

Για εκείνους που έχουν τρέλα με τα fitness gadget ιδανική επιλογή είναι ένα smartwatch με το οποίο θα μπορούν να καταγράφουν τους καρδιακούς παλμούς, τον ύπνο, το στρες, τα ενεργειακά αποθέματα του οργανισμού μέσω του Body Battery, ενώ μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε περισσότερες από 20 προφορτωμένες εφαρμογές για αθλήματα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου. 

Οι gamers θα ενθουσιαστούν με το ταχύτερο πληκτρολόγιο που υπάρχει, που μπορεί να αντέξει ακόμα και στην πιο έντονη πληκτρολόγηση προσφέροντας έτσι ατελείωτες ώρες gaming!

Τα Χριστούγεννα είναι συνυφασμένα με όμορφες οικογενειακές στιγμές. Επομένως τι καλύτερο από ένα επιτραπέζιο για τα παιδιά το οποίο θα παίξετε όλοι μαζί μετά το χριστουγεννιάτικο γεύμα; 

Ένα δώρο για το σπίτι είναι πάντα σωστή επιλογή αυτές τις γιορτινές ημέρες. Εντυπωσιακά στολίδια θα ενθουσιάσουν τους αγαπημένους σας και θα φέρουν στον χώρο το πνεύμα των Χριστουγέννων!

Βέβαια υπάρχουν και οι αναποφάσιστοι αλλά το Public έχει λύση και για εκείνους που δεν μπορούν να διαλέξουν δώρο για τους αγαπημένους τους! Αντί για δώρο της επιλογής σου, μπορείς να δωρίσεις την e-gift card σε όποιον επιθυμείς, η οποία περιλαμβάνει το ποσό που εσύ θα επιλέξεις. Μέσω της ηλεκτρονικής δωροκάρτας, ψωνίζει ο καθένας ό,τι θέλει στο Public.gr. 

Ακόμα κι αν δεν ψάχνεις δώρο τεχνολογίας, τα 2.000 και πλέον καταστήματα που συνεργάζονται με το Public Marketplace φέρνουν σε ένα μόνο site τεράστια γκάμα επιλογών. Έτσι, το Public.gr, είναι ο απόλυτος προορισμός για επιλογή δώρων αυτά τα Χριστούγεννα. Το πνεύμα των Χριστουγέννων είναι εδώ και όσο ιδιαίτερες και να είναι οι συνθήκες, οι γιορτινές σου αγορές από το Public θα κάνουν τις φετινές γιορτές να μείνουν αξέχαστες στους αγαπημένους σου!

δώραPublicΧριστούγεννα