Market|18.12.2020 15:40

Τα πιο όμορφα δώρα για όλη την οικογένεια βρίσκονται και φέτος τα Χριστούγεννα στο Public

Newsroom

Λιγότερο από μια εβδομάδα μας χωρίζει από τα Χριστούγεννα και ακόμη κι αν φέτος τα γιορτάσουμε λίγο διαφορετικά, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα ανταλλάξουμε δώρα με τους αγαπημένους μας και δεν θα αφήσουμε το πνεύμα των γιορτών να μας κατακλύσει!

Για άλλη μια χρονιά τα χριστουγεννιάτικα δώρα έχουν την τιμητική τους στο Public.gr. Υπέροχα αντικείμενα για όσους αγαπάμε: για εκείνον ή εκείνη, για παιδιάεφήβους και γονείς, για τον παππού ή τη γιαγιά, για τους φίλους με τους οποίους θα θέλαμε να στολίσουμε φέτος τα πιο όμορφα χριστουγεννιάτικα δέντρα!

Με τη βοήθεια του Public.gr, ψάξαμε και σου προτείνουμε ιδέες για τα φετινά χριστουγεννιάτικά δώρα! Αν είσαι από εκείνους που δεν έχουν προλάβει ακόμη να ψωνίσουν, στο ηλεκτρονικό κατάστημα Public θα βρεις -πέρα από μοναδικά δώρα τεχνολογίας-  τη μεγαλύτερη ποικιλία επιλογών. Τα 2.000 και πλέον καταστήματα που συνεργάζονται με το Public Marketplace φέρνουν σε ένα μόνο site τεράστια γκάμα επιλογών, οπότε δεν χρειάζεται να χάσεις χρόνο αναζητώντας αυτό που θες σε διαφορετικά e-shop.

Για τους λάτρεις της μουσικής, επίλεξε τα on ear ή over ear ακουστικά, τα οποία προσφέρουν καλύτερη ποιότητα ήχου σε σχέση με τις «ψείρες». Τα JBL Tune 500 μπορούν να συνδεθούν ενσύρματα με κινητό, tablet, laptop και να αναβαθμίσουν πανεύκολα την ακουστική εμπειρία κάθε χρήστη και κάθε συσκευής. Για κάτι ακόμα πιο προηγμένο πήγαινε σε μία λύση με ασύρματη σύνδεση, όπως τα JBL Tune 560BT.

Για τους δραστήριους εφήβους, που λατρεύουν τα gadget, τη φωτογραφία και το βίντεο, υπάρχει ένας τρόπος να «ταξιδέψουν». Μέσα από τα πλάνα του Qimmic Tower drone μπορούν να δουν τον κόσμο γύρω τους με άλλη οπτική. Το Qimmiq Drone Hornet θα ενθουσιάσει τόσο τους αρχάριους, όσο και τους πιο πεπειραμένους πιλότους.

Για τον παππού ή τη γιαγιά μια συσκευή μασάζ, σχεδιασμένη για ισχυρό μασάζ στον αυχένα, στην πλάτη, στις αρθρώσεις, αλλά και σε άλλα σημεία του σώματος, όπως τα πόδια και η κοιλιά, είναι το ιδανικό δώρο!

Για τους λάτρεις τις σοκολάτας, βρήκαμε ένα gadget ειδικά σχεδιασμένο να κάνει τα φετινά Χριστούγεννα ακόμη πιο γλυκά! Το συντριβάνι σοκολάτας, ιδανικό για να επικαλύψετε με σοκολάτα μικρές λιχουδιές όπως μπισκότα, ζαχαρωτά ή φράουλες! Η σοκολάτα ξεκινάει την διαδρομή της από την βάση της συσκευής, και καταλήγει να αναβλύζει από το μίνι σιντριβάνι, δημιουργώντας ένα απολαυστικό θέαμα!

Και αν προτιμάς να επιλέξουν οι αγαπημένοι σου ό,τι χρειάζονται, τότε το ιδανικό δώρο για κάθε περίσταση είναι η e-gift card! Η ηλεκτρονική δωροκάρτα που φτάνει στον παραλήπτη σε μερικά μόλις λεπτά με το χρηματικό ποσό που θα επιλέξετε, του δίνει τη δυνατότητα να βρει ακριβώς εκείνο που ταιριάζει στις ανάγκες του.

Τα Χριστούγεννα του 2020 είναι διαφορετικά, αλλά ο προορισμός για τα ωραιότερα χριστουγεννιάτικα δώρα παραμένει όπως κάθε χρόνο ο ίδιος- το Public! Καλές γιορτές!

PublicΧριστούγενναδώρα