Market|09.04.2021 11:59

Πασχαλινά δώρα: Oι καλύτερες επιλογές για νονούς και γονείς βρίσκονται στα Public

Advertorial

Αν υπάρχει μία έννοια που είναι συνυφασμένη με το Πάσχα, είναι η χαρά των παιδιών -που όχι μόνο απολαμβάνουν τις διακοπές και το διάλειμμα από το σχολείο- αλλά και σκορπούν χαμόγελα όταν ανοίγουν τα πασχαλινά δώρα που λαμβάνουν από τους νονούς, τους γονείς ή τους συγγενείς. Κάθε χρόνο, η περίοδος των γιορτών είναι αυτή που οι νονοί παίρνουν τους δρόμους για να βρουν τα καλύτερα δώρα για τα βαφτιστήρια τους. Ο ενθουσιασμός και η αγνότητά τους είναι αυτή που γεμίζει αισιοδοξία όσους προετοιμάζονται όλη την χρονιά για την έκπληξη αυτή. Ανάμεσα σε αυτούς είναι και τα καταστήματα Public, τα οποία -και φέτος- παρέχουν πληθώρα επιλογών για τα αγαπημένα σας παιδικά πρόσωπα. Οι λύσεις είναι πολλές και καλύπτουν όλα τα γούστα. Τα αγόρια, τα κορίτσια, τους «βιβλιοφάγους», εκείνα που αγαπούν τα games και εκείνα που θέλουν την ιδανική λαμπάδα.

Πόσο ψηλά φτάνει ένα παιδί η χαρά ενός δώρου; Προτάσεις υπάρχουν για όλους και στη συνέχεια μπορείτε να δείτε μερικές ενδεικτικά.

Πασχαλινά δώρα για βαφτιστήρια

Disney Frozen Elsa Fashion Doll με μακριά ξανθά μαλλιά και μπλε ενδυμασία εμπνευσμένη από την ταινία Frozen 2!

Το ταξίδι της Έλσα ξεκινά όταν μια αρχαία μαγεία ξυπνά ξανά στην ταινία της Disney Ψυχρά και Ανάποδα 2. Η περιπέτεια που ζει, δοκιμάζει δυνάμεις της και τη βοηθά να ανακαλύψει ποια πραγματικά είναι. Τα παιδιά μπορούν να αναπαραστήσουν σκηνές από την ταινία με αυτή τη κλασσική κούκλα της Elsa η οποία έχει τα μακριά ξανθά μαλλιά σε μια όμορφη πλεξούδα. Η ενδυμασία της σε απαλό μπλε χρώμα καθώς και οι αποσπώμενες μπότες της είναι εμπνευσμένα από την ταινία της Disney Frozen 2. κατάλληλο για παιδιά 3 ετών και άνω. Το σετ περιλαμβάνει λαμπάδα!

Lego City Police Prisoner Transport 60276

Η αστυνομία της πόλης LEGO μεταφέρει τον περίφημο απατεώνα Snake Rattler στη φυλακή όταν ξαφνικά ... BOOM! Το κελί εκρήγνυται από το φορτηγό. Στη συνέχεια, η απατεώνας Κλάρα σέρνει το κελί μακριά με μεγάλη ταχύτητα στο φορτηγό της. Ζητήστε τη βοήθεια του ήρωα της αστυνομίας Duke DeTain στη σούπερ μαύρη μοτοσικλέτα του και αναχαιτίστε αυτούς τους απατεώνες πριν ξεφύγουν!

Χειροποίητες λαμπάδες με υπέροχο άρωμα σε παστέλ αποχρώσεις, σχεδιασμένες για όλους εσάς με αγάπη

Οι λαμπάδες μας είναι προσεγμένες και σχεδιασμένες να είναι φιλικές στο περιβάλλον. Έχουν δημιουργηθεί στο χέρι μια-μια από εμας έτοιμες να σας συνοδεύσουν και αυτό το Πάσχα. Εμπνευσμένες από αγαπημένες εικόνες σίγουρα θα σας ξυπνήσουν ομορφες αναμνησεις και θα σας κάνουν να τις λατρέψετε.

Tablet Lenovo Tab M10 HD 10,1" 64GB Wi-Fi (2ndGen) & Θήκη - Iron Grey

Το νέο TAB M10 HD 2nd gen είναι το ιδανικό για όλη την οικογένεια. Διαθέτει μεγάλη HD IPS οθόνη στις 10,1 ίντσες, ανάλυσης 1280 x 800 pixels και προσφέρει καθαρές λεπτομέρειες, βάθος και ζωηρά χρώματα, είτε παρακολουθείς ταινίες είτε παίζεις παιχνίδια. Το Tab M10 HD διαθέτει πιστοποίηση TÜV Rheinland Low Blue Light ώστε να μην κουράζονται τα μάτια σου κατά την χρήση καθώς έχει μειώμενο μπλε φωτισμό. Με δύο ηχεία τα οποία υποστηρίζουν την τεχνολογία Dolby Atmos® τα πάντα ακούγονται καλύτερα.

Samsung Galaxy A52 4G 128GB Dual Sim Smartphone - Μαύρο

Με το νέο Samsung Galaxy A52, μπορείς ακόμα περισσότερο να παίξεις, να παρακολουθήσεις βίντεο, να σερφάρεις και να πραγματοποιήσεις πολλαπλές εργασίες χωρίς διακοπή με την ακόμη μεγαλύτερη μπαταρία σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο. Η επεξεργαστική του ισχύ διπλασιάστηκε με τον νέο επεξεργαστή της Qualcomm ενώ η οθόνη Infinity-O είναι τεχνολογίας Super Amoled με αυξημένα 90Hz ώστε να έχεις καλύτερη ποιότητα εικόνας. Επιπρόσθετα μόλις ενεργοποιήσεις το night mode του μενού μπορείς να μειώσεις την κατανάλωση μπαταρίας λόγο τεχνολογίας οθόνης(amoled).

Φορητός Φωτογραφικός Εκτυπωτής Canon SELPHY Square QX10 με WiFi

Φωτογράφισε τις αγαπημένες σου στιγμές και εκτύπωσέ τις την ίδια στιγμή, με τον Ασύρματο Φορητό Εκτυπωτή Canon SELPHY Square QX10!Εκτύπωσε πλούσιες, λεπτομερείς εκτυπώσεις 2,7"x 2,7" σε τετράγωνο (68 x 68 mm) απευθείας από το smartphone σας και απολαύστε ποιότητα εξάχνωσης βαφής με πλούσιο, ζωντανό χρώμα και λεπτομέρεια που διαρκεί έως και 100 χρόνια!

Τα πασχαλινά δώρα που θα επιλέξουν οι γονείς και οι νονοί μπορούν να συνοδεύονται από την ειδική e-gift card, ώστε να δώσουν στους αγαπημένους τους εκατομμύρια επιλογές από τα Public. Πρόκειται για το ιδανικό δώρο για την κάθε περίσταση που φτάνει στον παραλήπτη του σε μόλις μερικά λεπτά. Παράλληλα δίνεται η δυνατότητα για δωρεάν παραλαβή του δώρου μέσω email ή sms.

PublicδώραΠάσχα