Market|15.04.2021 21:20

Ψηφιακή Μέριμνα: Ό,τι κι αν χρειάζεσαι σε έναν μόνο προορισμό

Newsroom

Η άνοιξη ήρθε για τα καλά και μαζί της έφερε και ένα μεγάλο δώρο για σχεδόν 325.000 νοικοκυριά. Φυσικά, μιλάμε για το πρόγραμμα «Ψηφιακή Μέριμνα» που με στόχο να προάγει την ψηφιακή εκπαίδευση, προσφέρει σε περισσότερους από 560.000 δικαιούχους, μαθητές και φοιτητές, από ένα voucher 200€ για να αποκτήσουν νέο laptop, desktop ή tablet

Το πρόγραμμα, ωστόσο, που ξεκίνησε την Δευτέρα 12 Απριλίου έχει ένα κρυφό «μυστικό»: την συμμετοχή του κορυφαίου προορισμού για τεχνολογία αιχμής, το ΠΛΑΙΣΙΟ. Η ΠΛΑΙΣΙΟ Computers προωθεί, εδώ και χρόνια, την εκπαίδευση των νέων ανθρώπων μέσα από ενέργειες όπως η δωρεά tablet σε 87 σχολεία ακριτικών και δύσκολα προσβάσιμων περιοχών στην Ελλάδα, η δημιουργία της πρώτης STEM Library σε σχολείο της Αττικής και η δωρεά δεκάδων χιλιάδων σχολικών τσαντών σε δημοτικά και νηπιαγωγεία ολόκληρης της χώρας, σε ετήσια βάση, από το 2016. Την χρονιά αυτή, το ΠΛΑΙΣΙΟ διεκδικεί και πάλι την θέση του ως leader, δίνοντας το παρών στο πρόγραμμα «Ψηφιακή Μέριμνα» και καθιστώντας όλη τη διαδικασία εύκολη, διασκεδαστική και 100% ασφαλή. 

Η εταιρεία, με χρόνια εμπειρία στον χώρο της τεχνολογίας, είναι μεταξύ άλλων γνωστή για την ευρεία γκάμα προϊόντων που διαθέτει στα κορυφαία brands τεχνολογίας αλλά και εξουσιοδοτημένο service σε HP, Asus και Turbo-X, εμπνέοντας ασφάλεια και σιγουριά στον καταναλωτή. Παράλληλα, το ΠΛΑΙΣΙΟ διαθέτει εξειδικευμένους συνεργάτες που με διάθεση και συνέπεια θα λύσουν όλες σας τις απορίες και θα σας εξυπηρετήσουν άμεσα. Εάν, δε, επιλέξετε ένα από τα φυσικά καταστήματα ΠΛΑΙΣΙΟ για την εξαργύρωση του voucher σας, υπάρχει ένα ειδικά διαμορφωμένο σημείο εκτός του καταστήματος για την ταχύτερη εξυπηρέτησή σας.

Την ίδια αμεσότητα και ευκολία θα συναντήσουν και όσοι επιλέξουν να κάνουν τηλεφωνικά ή online την παραγγελία τους, αφού το ΠΛΑΙΣΙΟ προσφέρει αποδεδειγμένα άμεση παράδοση σε 24 ώρες, χάρη στις υποδομές του σε e-commerce και logistics. Έτσι, δεν χρειάζεται να περάσετε ούτε για μια μέρα ακόμα τη διαδικασία της τηλεκπαίδευσης κάτω από δύσκολες συνθήκες.

Τα βήματα είναι μόλις δύο και πολύ απλά:

  1. Δείτε εδώ αν είστε ένας από τους δικαιούχους του προγράμματος 
  2. Καταχωρήστε την παραγγελία σας εδώ ή τηλεφωνικά στο 2102895000. Εναλλακτικά, επισκεφτείτε ένα από τα καταστήματα ΠΛΑΙΣΙΟ και ολοκληρώστε εκεί την αγορά σας.

Η διαδικασία είναι τόσο απλή και γρήγορη και μάλιστα με την στήριξη και την τεχνογνωσία της ΠΛΑΙΣΙΟ Computers! Το πρόγραμμα υλοποιείται υπό την αιγίδα των Υπουργείων Παιδείας και Θρησκευμάτων, Οικονομικών, Ανάπτυξης & Επενδύσεων, Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Ψηφιακής Διακυβέρνησης & την Κοινωνία της Πληροφορίας.

Μην χάνετε χρόνο, διαλέξτε, σήμερα κιόλας, το δικό σας αγαπημένο desktop, laptop ή tablet, από το ΠΛΑΙΣΙΟ και αλλάξτε την εμπειρία σας στην τηλεκπαίδευση, ριζικά.

tabletμαθητέςφοιτητέςlaptopΠλαίσιοvoucher