Λούξ: Διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα τη σεξουαλική κακοποίηση παιδιών
NewsroomΗ Λουξ στηρίζει ως χορηγός επικοινωνίας την εκδήλωση της καμπάνιας «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» του Συμβουλίου της Ευρώπης για την πρόληψη της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης την Τρίτη 18 Μαΐου 2021 στις 17.30 με θέμα: «Σεξουαλική κακοποίηση παιδιών: Πρόληψη και Αντιμετώπιση».
Ομιλητές στην εκδήλωση :
· Έλενα Ράπτη, Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης, Συντονίστρια της Καμπάνιας «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ»,
· Σοφία Κουσίδου, Αστυνόμος Α’, Προϊστάμενη της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ενηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης
· Ευάγγελος Μπέσας, Αστυνόμος Α’, Προϊστάμενος του Τμήματος Διαδικτυακής Προστασίας Ανηλίκων της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδας.
Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Πλάτωνας Μαρλαφέκας, Αντιπρόεδρος της Λουξ.
Η εκδήλωση θα είναι ανοιχτή προς το κοινό και πραγματοποιείται σε συνέχεια της ευρύτερης στήριξης της Λουξ στη διάδοση των μηνυμάτων της Καμπάνιας «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» του Συμβουλίου της Ευρώπης για τον τερματισμό της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης.
- Ξεσηκωμός των αγροτών με νέα μπλόκα και αποκλεισμούς - Ο χάρτης με όλες τις κινητοποιήσεις
- Βολές Καραμανλή κατά κυβέρνησης για υποκλοπές και «προσχηματικές» Εξεταστικές - Τι είπε για τη Δημοκρατία
- Ηχηρό μήνυμα Σαββίδη για ακαδημίες, έργα ανάπτυξης και την επόμενη μέρα: «Οποιος έχει το DNA του ΠΑΟΚ, δεν μπορεί να χαίρεται με τη δεύτερη θέση»
- Παντελής Παντελίδης: Βγήκαν οι αποζημιώσεις για το θανατηφόρο τροχαίο - Τι ποσά θα λάβουν Αρναούτη και Κυριάκου