Market|04.06.2021 09:31

Καινοτομία είναι να πληρώνετε μόνο με το iPhone σας! Είστε μαζί μας;

Newsroom

Κάντε τις συναλλαγές σας εύκολα και με ασφάλεια με τις κάρτες Visa και Mastercard® της Alpha Bank, την πρώτη ελληνική Τράπεζα, που εδώ και έναν χρόνο διαθέτει το Apple Pay στους Πελάτες της.

Η Alpha Bank, θέλοντας πάντα να προσφέρει καινοτόμα προϊόντα που συμβαδίζουν με τις σύγχρονες τάσεις και ανάγκες των Πελατών της, προσέφερε το 2020 την πολυαναμενόμενη υπηρεσία, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να εντάσσουν εύκολα τις κάρτες τους στο Apple Pay και να πραγματοποιούν τις συναλλαγές τους ανέπαφα μόνο με το iPhone τους!

Η ανταπόκριση του κοινού ήταν ιδιαίτερα θερμή:

  • Περισσότερες από 180.000 κάρτες Visa και Mastercard® έχουν ενεργοποιηθεί στο Apple Pay, που αντιστοιχούν σε 100.000 μοναδικούς Πελάτες της Alpha Bank.
  • Οι ενεργοποιήσεις καρτών στο Apple Pay συνεχίζουν να αυξάνονται με σταθερό ρυθμό, γεγονός που δείχνει ότι το ενδιαφέρον των καταναλωτών παραμένει αμείωτο, ακόμα και έναν χρόνο μετά το λανσάρισμα της υπηρεσίας.
  • Ο τζίρος που πραγματοποιείται σε μηνιαία βάση με Apple Pay πλησιάζει τα 15 εκ. Ευρώ αφότου άνοιξε η αγορά και τα φυσικά σημεία πώλησης.

Τώρα μπορείτε να προσθέσετε τις κάρτες σας στο Apple Pay εύκολα, κατευθείαν μέσα από την εφαρμογή myAlpha Mobile, επιλέγοντας το αντίστοιχο κουμπί που έχει προστεθεί στις λεπτομέρειες της κάρτας σας. Απολαύστε την ευκολία στην καθημερινότητά σας, αφού πλέον μπορείτε να κάνετε τις συναλλαγές σας, μικρής ή μεγαλύτερης αξίας,  χωρίς να είναι απαραίτητο να έχετε μαζί σας το πορτοφόλι σας!  

ηλεκτρονικές συναλλαγέςAlpha BankiPhoneανέπαφες συναλλαγέςπιστωτικές κάρτες