Market|23.08.2021 09:57

Back to School 2021: Είστε έτοιμοι για την επιστροφή στα θρανία;

Newsroom

Η επιστροφή στο σχολείο σηματοδοτεί ένα νέο ξεκίνημα για μαθητές αλλά και γονείς. Η στιγμή για την προετοιμασία της τσάντας, το «ντύσιμο» των βιβλίων, το καθημερινό γέμισμα των φαγητοδοχείων και το μάθημα, πέντε φορές την εβδομάδα, είναι και πάλι εδώ. Μετά και την περασμένη σχολική χρονιά, που σε μεγάλο βαθμό διεξήχθη σε συνθήκες τηλε- εκπαίδευσης, φέτος, η πρώτη μέρα στο σχολείο, αξίζει να εορταστεί πανηγυρικά. Τα παιδιά θα βρεθούν ξανά στον χώρο που θα έπρεπε να είναι, έτοιμα να διαπρέψουν, να μάθουν και να κοινωνικοποιηθούν. Κι αν ψυχολογικά, είμαστε όλοι έτοιμοι για το πρώτο κουδούνι της χρονιάς, αυτές οι μέρες ενδείκνυνται και για να αποκτήσουμε ό,τι μπορεί να χρειαστούν οι αγαπημένοι μας μαθητές, τη νέα σχολική χρονιά.

Ακόμα και τώρα που οι διακοπές τελειώνουν, η προοπτική των αγκαλιασμάτων και τα καλωσορισμάτων των μικρών μας μαθητών, στο προαύλιο του σχολείου, μάς γεμίζουν χαρά και ανυπομονησία! Παρέα με φίλες, φίλους, συμμαθητές και συμμαθήτριες μία συναρπαστική χρονιά ξεκινάει και, το Public μάς στέλνει όλους «ξανά στα θρανία» με τα ωραιότερα σχολικά είδη της αγοράς. Ανακάλυψε απλά και κάνε δικά σου γρήγορα, όλα όσα περιλαμβάνει η σχολική λίστα για τη νέα, δημιουργική χρονιά που ξεκινάει!

Επίλεξε μεταξύ των χιλιάδων επιλογών του Νο. 1 βιβλιοχαρτοπωλείου της Ελλάδας, και κάνε τα ψώνια σου σαν παιχνίδι, με μερικά «κλικ» στο Public.gr. Με δύο απλά βήματα, στο Wizard των Public, θα βάλεις στο καλάθι σου τα απαραίτητα για μία αξέχαστη, δημιουργική σχολική χρονιά: επιλέγεις σχολείο και τάξη και το public.gr θα σού εμφανίσει όλα όσα ψάχνεις!

Αλλά και αν είσαι λάτρης του φυσικού καταστήματος, μία επίσκεψη στο κοντινότερο κατάστημα Public, μαζί με τη λίστα σου, θα σού λύσει τα χέρια για μία αξέχαστη χρονιά back to school! Όποια κι αν είναι η αγαπημένη σου shopping μέθοδος, εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις σχολικές τσάντες, βιβλία και είδη και τα public θα ετοιμάσουν το καλάθι σου, ώστε να παραλάβεις χωρίς ταλαιπωρία.

Αυτή τη σχολική χρονιά, επιστρέφουμε στα θρανία, ανακαλύπτοντας, με τη βοήθεια των Public:

  • Την απίστευτη συλλογή από σχολικές τσάντες των μεγαλύτερων brands, μεταξύ των οποίων και κατ’ αποκλειστικότητα τα Coolbee, για κάθε τάξη και ηλικία.

  • Εκατοντάδες, must – have επιλογές σχολικών ειδών: Τετράδια, γραφική ύλη, ημερολόγια, είδη γραφείου, είδη ζωγραφικής και είδη χειροτεχνίας

  • Φαγητοδοχεία και παγούρια που θα φτιάξουν τη διάθεση τους στα διαλείμματα και τις εκδρομές
  • Όλα τα gadgets τελευταίας τεχνολογίας, για σένα που θέλεις να συμβαδίζεις πάντα με τους καιρούς: laptops, σταθεροί υπολογιστές, πολυμηχανήματα, οθόνες, ποντίκια, πληκτρολόγια, αποθηκευτικός εξοπλισμός, smartphones, tablets και δικτυακά προϊόντα για κάθε χρήση!
  • Αλλά και δεκάδες επιλογές από έπιπλα γραφείου, καρέκλες, φωτιστικά και βιβλιοθήκες για να ανανεώσεις τον χώρο τους, για τις ώρες μελέτης ή απλώς για να περνάνε καλά με τους φίλους τους!

Μία επίσκεψη στα Public σημαίνει επιστροφή Back to School με τον πιο ωραίο και εύκολο τρόπο – αμέτρητες επιλογές για την καλύτερη σχολική χρονιά της ζωής σου, σε περιμένουν! Και μην ξεχνάς ότι από 23/8 έως και 13/9 κερδίζεις διπλάσια yellows, με κάθε αγορά σχολικών ειδών, με κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης.

Publicσχολικά