Market|24.08.2021 15:19

Τσάντα, βιβλία, σχολικά, τσεκ: Με δύο κλικ όλα όσα χρειάζεσαι για την πιο ωραία επιστροφή στο σχολείο

Newsroom

Μετά από ένα καλοκαίρι πρωινού ύπνου και χαλαρών ρυθμών, το ξυπνητήρι θα χτυπήσει, το πρώτο κουδούνι της χρονιάς θα ακουστεί, κι εσύ τα επιστρέψεις στο σχολείο. Νέα τάξη, νέοι καθηγητές ή δάσκαλοι, νέο πρόγραμμα και νέοι φίλοι. Είτε ανυπομονείς να βρεθείς πίσω στο προαύλιο, είτε θα ήθελες αυτή την επιπλέον ώρα ύπνου τα πρωινά σου, η επιστροφή στο σχολείο γίνεται πιο στυλάτη από ποτέ με τα ωραιότερα σχολικά είδη, τσάντες, βιβλία και αξεσουάρ που θα βρεις μόνο στο Public!

Τσάντες

Για αγόρια, κορίτσια και παιδιά κάθε ηλικίας, η σχολική τσάντα σου θα χωρέσει όλα όσα θα χρειαστείς, τις μέρες που τρέχεις μετά τα μαθήματα του σχολείου στο φροντιστήριο ή στις αγαπημένες σου δραστηριότητες.

Σχολικά είδη

Θα ομορφύνουν σημειώσεις, ραβασάκια και μαθήματα. Στυλό, τετράδια, σημειωματάρια, κασετίνες και αξεσουάρ- βρες όλα τα σχολικά είδη που χρειάζεσαι για μία όμορφη σχολική χρονιά!

Βιβλία

Τα σχολικά σου, τα ξενόγλωσσα ή βοηθήματα –θα τα βρεις όλα και, αν δεν προλαβαίνεις να τα «ντύσεις» με προστατευτικά καλύμματα, τα Public θα το κάνουν για σένα, ώστε να τα παραλάβεις έτοιμα.

Gadgets και χρήσιμα εργαλεία

Ό,τι μπορεί να χρειαστείς από laptop, οθόνες, ποντίκια, αλλά και δοχεία για το φαγητό ή τα ροφήματά σου, θα κάνουν τη σχολική σου καθημερινότητα ευκολότερη και πιο ωραία από κάθε άλλη χρονιά!

Με ένα απλό κλικ στο public.gr, ή μία επίσκεψη στο κοντινότερό σου φυσικό κατάστημα, θα βρεις όλα όσα θα χρειαστείς για τις ωραιότερες Back to School στιγμές! Ετοιμάσου για το πρώτο κουδούνι της χρονιάς με μία επίσκεψη στα Public!

Publicσχολικά