Market|04.09.2021 11:51

Blaupunkt: Τηλεοράσεις από το μέλλον

Newsroom

Η GRC TECH ως Αποκλειστικός Αντιπρόσωπος της BLAUPUNKT στην Ελλάδα παρουσιάζει τις πρωτοποριακές σειρές τηλεοράσεων, οι οποίες προσφέρουν εκπληκτικά χρώματα, γωνία θέασης έως 178 μοίρες και τον απόλυτο ήχο μέσω των ηχείων JBL .

Επιπλέον στις κατηγορίες smart-android ,

η Google μετατρέπει την τηλεόρασή σας σε ένα υπερ-εργαλείο θεάματος. Όταν ανοίγετε την BLAUPUNKT Android TV σας, η αρχική οθόνη εστιάζει στο να σας βοηθήσει να ανακαλύψετε το περιεχόμενο που μπορείτε να απολαύσετε είτε μέσω μιας από τις συνδρομητικές σας υπηρεσίες, όπως το Netflix ή τη Μουσική Google Play, ή από τη δική σας συλλογή βίντεο και ταινιών, είτε στο κατάστημα εφαρμογών Google Play, όπου εκεί θα βρείτε χιλιάδες apps και games. Ενσωματωμένο σε κάθε έκδοση του Android TV είναι το Google Assistant, ενώ μπορείτε να πραγματοποιήσετε απεικόνιση του κινητού σας στην οθόνη της τηλεόρασης με την εφαρμογή miracast.Επιπλέον υποστηρίζει μια μεγάλη γκάμα τεχνικών χαρακτηριστικών όπως 4K UltraHD και FHD- HDR διαθέτοντας 17 εκατομμύρια χρώματα και hotel mode.

Μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι:

«Μόλις ο κόσμος χρειάστηκε μια αλλαγή,

Ήρθαμε πάνω στην ώρα.

Αυτή τη φορά μπροστά απ’ την εποχή μας.»

Οι τηλεοράσεις Blaupunkt είναι σήμερα διαθέσιμες στα καταστήματα και web sites , των συνεργατών μας :

ΓΕΡΜΑΝΟΣ & germanos.gr , ELECTRONET & electronet.gr , allsmart.gr , e-shop.gr, you.gr από 24”-55” ίντσες και με ανάλυση εικόνας, HDR, FHD ή 4K ULTRA HD.

Είναι διαθέσιμες στα καταστήματα:

Γερμανός

Electronet

allsmart.gr

e-shop.gr

you.gr

smartblaupunkt