Market|25.11.2021 15:09

Black Friday 2021: Αυτές είναι οι 5 καλύτερες προσφορές που θα βρεις σήμερα

Newsroom

Μια ανάσα πριν το αποκορύφωμα της Black Friday 2021 και είμαστε πανέτοιμοι να κάνουμε δικά μας όλα εκείνα τα προϊόντα που χρειαζόμαστε (ή απλά θέλουμε). Ταυτόχρονα και μόνο στη σκέψη ότι τα καταστήματα Public μαζί με τα Media Markt φέρνουν τη μεγαλύτερη Black Friday που έγινε ποτέ, οι ελπίδες ότι πράγματι η προσφορά θα νικήσει την όποια αμφιβολία για την απόκτηση της τηλεόρασης ή του smartphone ή της συσκευής που σκεφτόμαστε να αγοράσουμε εκτοξεύονται.

Με μια έρευνα στην αγορά και τις τρέχουσες προσφορές μας δίνει την ευκαιρία όχι μόνο να επιβεβαιώσουμε την παραπάνω πρόταση αλλά και να εντοπίσουμε ποια ή ποιες από τις παρακάτω συσκευές αυτήν τη Μαύρη Παρασκευή θα γίνουν δικές μας:

  1.  Η Τηλεόραση Hitachi LED 42" FHD SMART 42HE4300 (από 398 μόνο 249€) έρχεται για να μας καθηλώσει με την τρομερή εικόνα των ρεαλιστικών χρωμάτων της, τον σχεδιασμό και το online περιεχόμενό της. Με πείρα στο χώρο και φημισμένη ποιότητα κατασκευής, η τηλεόραση της Hitachi συνδυάζει κορυφαίες τεχνολογίες απόδοσης και βελτίωσης εικόνας, για να απολαμβάνουμε την κάθε στιγμή.
  2. Ο γρήγορος, ακριβής τετραπύρηνος επεξεργαστής της Τηλεόρασης LG LED 55" 4K 55UP78006 (από 989 μόνο 549€) αφαιρεί τον θόρυβο του βίντεο και δημιουργεί πιο ζωντανό χρώμα και αντίθεση. Η LG της έδωσε τεχνολογία ThinQ AI, έτσι ώστε να αντιλαμβάνεται τις απλές εντολές και να μας δίνει την ευκαιρία να ελέγχουμε το Home IoT ecosystem με αναγνώριση της ανθρώπινης φωνής. 
  3. Εξοπλισμένη με QLED τεχνολογία πάνελ που αποδίδει σε ανάλυση Ultra HD 4K, η Τηλεόραση Samsung QLED 65" 4K QE65Q70A  προσφέρει ζωηρά χρώματα σε ένα δισεκατομμύριο αποχρώσεις χρώματος, άψογη αντίθεση για καθαρή εικόνα είτε σε απόλυτο σκοτάδι, είτε σε πολύ φωτεινό χώρο.
  4. Με το Smartphone Motorola moto e7i power 32GB Dual Sim Tahiti Blue μπορείς να παίξεις παιχνίδια, να παρακολουθήσεις ταινίες και να συζητήσεις με φίλους σε μια εκπληκτική εξαιρετικά ευρεία οθόνη. Το e7i power έχει IPS οθόνη 6,5" με ανάλυση Max Vision HD+ (1600x720), 269 ppi. Ο οκταπύρηνος επεξεργαστής UNISOC SC9863A με 2GB RAM και υποστήριξη δικτύων 4G, θα σου προσφέρουν καθημερινά μια ευχάριστη και ξέγνοιαστη εμπειρία χρήσης.
  5. Ο Laptop Lenovo IdeaPad Gaming 3 15ACH6 είναι εξοπλισμένος για τα πιο απαιτητικά παιχνίδια. Δοκίμασε τον προκαλώντας τον σε μια extreme gaming μάχη, να είσαι σίγουρος ότι θα κερδίσει! Αυτός ο φορητός υπολογιστής διαθέτει οθόνη 15.6" Full HD 250 nits 120Hz που σου επιτρέπει να προβάλλεις περισσότερα για μια καλύτερη εμπειρία gaming και αυξημένη παραγωγικότητα.

Αν θέλεις να μαθαίνεις πρώτος τις προσφορές της Black Friday, τότε δεν έχεις παρά να εγγραφείς στο Newsletter  του Public. Συντονίσου στα Public γιατί έμεινε μόλις μία ημέρα μέχρι τη μεγαλύτερη Mαύρη Παρασκευή που έγινε ποτέ.