Market|20.12.2021 11:29

Τα 10 πιο δυνατά δώρα για να κάνεις φέτος τα Χριστούγεννα

Newsroom

Το μεγαλύτερο δώρο που μπορείς να κάνεις τις γιορτές είναι να μοιράζεσαι όμορφες στιγμές με τους ανθρώπους που αγαπάς. Το Public και αυτά τα Χριστούγεννα είναι ο κορυφαίος προορισμός για να αγοράσεις δώρα στα αγαπημένα σου πρόσωπα και να τους προσφέρεις χαμόγελα και όμορφες αναμνήσεις.

Και αυτά τα Χριστούγεννα το Public μοιράζεται μαζί μας χιλιάδες επιλογές δώρων για τους αγαπημένους μας - smartphones, βιβλία, παιχνίδια, wearables αλλά και είδη gaming- που μπορούμε να αποκτήσουμε στα φυσικά καταστήματα αλλά και μέσα από το public.gr. Γιατί το μεγαλύτερο δώρο είναι να μοιράζεσαι.

Επειδή φυσικά γνωρίζουμε ότι κάθε χρόνο λίγο πριν από τις γιορτές όλοι μας αναζητούμε τα δώρα που θα κάνουμε στους ανθρώπους που αγαπάμε, εμείς σου παρουσιάζουμε τα 10 πιο δυνατά δώρα για να κάνεις τα φετινά Χριστούγεννα!

Apple iPhone 13 128GB Midnight | Public

Το πιο προηγμένο σύστημα διπλής κάμερας που έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ σε iPhone. Αστραπιαίος A15 Bionic επεξεργαστής. Ένα μεγάλο άλμα στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Ανθεκτικός σχεδιασμός. Ασυναγώνιστα γρήγορο 5G και μια φωτεινότερη οθόνη Super Retina XDR.

Action Camera GoPro Hero10 - Μαύρο

Η νέα GoPro Hero 10 Black είναι γρηγορότερη, πιο ομαλή και καλύτερη! Η ισχυρή μηχανή G2 δίνει στη Hero10 την διπλάσια απόδοση από την Hero9. Παρέχει καλύτερη ποιότητα εικόνας και λεπτομέρεια. Τράβηξε φωτογραφίες με απίστευτη λεπτομέρεια, ρεαλιστική αφή και εκπληκτικό contrast, με έως 23MP και βίντεο έως 5.3K στα 60fps. Έρχεται με κύρια οθόνη αφής 2.27” LCD και εμπρόσθια 1.4” LCD.

Ultimate Sinatra - Frank Sinatra | Public CD & βινύλια

To πιο πλήρες Best Of για την πιο αναγνωρίσιμη φωνή στην ιστορία της μουσικής.

Κάποτε στο Χόλιγουντ  

Το πολυαναμενόμενο πρώτο μυθιστόρημα του Κουέντιν Ταραντίνο βασισμένο στην ομώνυμη, βραβευμένη από την Αμερικανική Ακαδημία Κινηματογράφου, ταινία του. Βίαιο, συναρπαστικό και ταυτόχρονα ξεκαρδιστικό, ένα βιβλίο με το οποίο ο δημιουργός του αναβιώνει ένα λογοτεχνικό είδος, την κινηματογραφική λογοτεχνία της δεκαετίας του 1970.

Σακίδιο Πλάτης Doughnut Macaroon Mini Powder Purple

Σακίδιο πλάτης Doughnut Macaroon Mini Powder Purple με μοντέρνο σχεδιασμό από ανθεκτικό αδιάβροχο υλικό. Εκτός από σακίδιο πλάτης μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως επαγγελματική τσάντα λόγω της χειρολαβής που διαθέτει στο πάνω μέρος. Ιδανική για καθημερινή χρήση στο σχολείο, στην δουλειά, στην βόλτα ή ακόμα και στο ταξίδι.

ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ DIXIT

Πέντε εικόνες ανοίγουν. Έχουν όλες κάτι κοινό: μια αινιγματική πρόταση. Μια όμως από τις πέντε ανήκει στον αφηγητή. Οι παίκτες θα πρέπει να επιστρατεύσουν τη διορατικότητα και τη λογική τους για να τη βρούνε, αποφεύγοντας ταυτόχρονα τις παγίδες των συμπαικτών τους. Το Dixit είναι ένα ευχάριστο αλλά και συναρπαστικό παιχνίδι γεμάτο εκπλήξεις για την παρέα αλλά και όλη την οικογένεια.

LEGO TECHNIC LAMBORGHINI SIAN FKP 37

Ετοιμάσου να κατασκευάσεις και να αγωνιστείς με ένα από τα πιο ισχυρά αυτοκίνητα που κατασκεύασε ποτέ η Lamborghini την Sian FKP 37. Μπορείς να αποκτήσεις μια μίνι έκδοση αυτού του φοβερού αυτοκινήτου, που είναι νέο για το 2020. Κατασκεύασε αυτό το αυθεντικό και εκπληκτικά λεπτομερές μοντέλο για να το δείξεις στους φίλους σου ή χρησιμοποίησέ το για να τρέξεις στην πίστα. Πίσω από το τιμόνι αυτής της απίστευτης, σούπερ γρήγορης Lamborghini μπορείς να αποδείξεις ότι είσαι ο καλύτερος.

Σκούπα Ρομπότ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro - Μαύρο | Public

Η ηλεκτρική σκούπα ρομπότ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop P με εξαιρετική αναρρόφηση, καθαρίζει τέλεια ακόμα και τα πιο δύσκολα σημεία. Διαθέτει 3 λειτουργίες για σκούπισμα και σφουγγάρισμα, 2100 Pa υψηλής ισχύος αναρρόφηση, έξυπνη πλοήγηση με αισθητήρα laser LDS, έξυπνο ηλεκτρονικά ελεγχόμενο δοχείο νερού, και προστασία πατώματος.

HUAWEI MEDIAPAD T3 10 3/32GB WIFI GREY

Το Huawei MediaPad T3 10 έρχεται με quad-core επεξεργαστή, 3 GB μνήμης RAM και 32 GB αποθηκευτικού χώρου που κάλλιστα μπορούν να αυξηθούν με την προσθήκη μιας microSD κάρτας μνήμης. Υποστηρίζει Wi-Fi και Bluetooth, διαθέτει κάμερα στα 5 Megapixel για φωτογραφίες και βίντεο, όπως και μπροστινή κάμερα 2 Megapixel για βιντεοκλήσεις και λοιπές εφαρμογές.

Ημερολόγιο Moleskine 2022 12Μ Ημερήσιο Large Scar Red Hard              

Τα Μoleskine είναι μια σειρά από ιδιαίτερα δημοφιλή ημερολόγια υψηλής ποιότητας, σε διάφορα μεγέθη και σχέδια. Διακρίνονται για την ποιότητα του χαρτιού, την ανθεκτική κατασκευή τους και τον κομψό σχεδιασμό τους. Είναι εύχρηστα και ιδανικά για καθημερινή και επαγγελματική χρήση. Σημειώστε ή σχεδιάστε αφήνοντας τη φαντασία σας ελεύθερη!
Κύρια χαρακτηριστικά της Moleskine είναι οι στρογγυλεμένες γωνίες, η κορδέλα-σελιδοδείκτης αλλά και το λαστιχένιο κλείσιμο. Επιπλέον διαθέτουν εσωτερική τσέπη ενώ ακόμη μπορείτε να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στην πρώτη σελίδα ώστε να σας επιστραφεί, σε περίπτωση που το χάσετε.

Publicδώρα