Market|11.01.2022 15:58

Samsung Galaxy A52s 5G Enterprise Edition: Το πιο...awesome smartphone μπορεί να γίνει δικό σου!

Newsroom

Το SAMSUNG Galaxy A52s 5G Enterprise Edition είναι η συσκευή με υποστήριξη δικτύου 5G που έρχεται να απελευθερώσει τη δημιουργικότητά σας και να αναβαθμίσει τις εμπειρίες σας! Το μοναδικό αυτό smartphone μπορεί να γίνει δικό σας μέσω της νέας εμπειρίας online shopping - με ένα κλικ στο Open Market (www.open-market.gr). Mέλος του ομίλου Dimera group, όπου ανήκει και το OPEN Beyond, το Open Market έχει πρόσβαση σε κορυφαία προϊόντα τεχνολογίας και σπιτιού και μοιράζεται με τους shoppers τα reviews του. Δοκιμάζει, παρουσιάζει και εξηγεί τις δυνατότητες και τα χαρακτηριστικά των καλύτερων προϊόντων στις κατηγορίες τους!

Το SAMSUNG Galaxy A52s 5G Enterprise Edition είναι ένα πανέμορφο Smartphone με μίνιμαλ σχεδιασμό, που αντέχει στη συχνή χρήση και τους κινδύνους που το «απειλούν» ανά πάσα στιγμή, με πιστοποίηση ανθεκτικότητας IP67 ενάντια σε σκόνη και νερό. Μάλιστα, αν το βυθίσετε σε έως 1 μέτρο νερού για έως 30 λεπτά, θα συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά! Έτσι μπορείτε να συνεχίσετε να παίζετε και να τραβάτε φωτογραφίες ακόμα και αν το smartphone σας βραχεί.

Το Enterprise Edition προσφέρει εγγυημένες αναβαθμίσεις ασφαλείας για 4 χρόνια, ενώ θα έχετε ασφάλεια για τη συσκευή καθ' όλη τη διάρκεια του κύκλου ζωής της, με δωρεάν το Knox Suite για ένα χρόνο! 

Παρακολουθήστε το αγαπημένο σας περιεχόμενο

Το SAMSUNG Galaxy A52s 5G συνεχίζει να εντυπωσιάζει με την μεγάλη οθόνη αφής Super AMOLED 6.5 ιντσών με σχεδιασμό Infinity-O. Σε αυτή θα παρακολουθήσετε το αγαπημένο σας περιεχόμενο από άκρη σε άκρη χωρίς συμβιβασμούς. Η υψηλή ευκρίνεια FHD+ με ανάλυση 2400x1080 είναι απλά το πρώτο βήμα, καθώς θα σας εκπλήξει με την εξαιρετική φωτεινότητα και αντίθεση που διαθέτει. Μάλιστα, χάρη στην τεχνολογία Super AMOLED θα έχετε καθαρή εικόνα ακόμα και σε εξωτερικούς χώρους και υπό οποιαδήποτε γωνία θέασης, με ρεαλιστικά χρώματα που θα λατρέψετε.

Απολαύστε ζωντανές λεπτομέρειες με την οθόνη FHD+ Super AMOLED, φτάνοντας τα 800 nits1 για καθαρότητα ακόμα και στο έντονο φως της ημέρας. Το Eye Comfort Shield2 μειώνει το μπλε φως και το Real Smooth διατηρεί την κίνηση ομαλή, ανεξάρτητα από το εάν παίζετε ή κάνετε scroll.

Κινητή τηλεφωνία νέας γενιάς

Στον κόσμο του δικτύου δεδομένων κινητής τηλεφωνίας επόμενης γενιάς, η ισχύς των γρήγορων ταχυτήτων 5G αλλάζει τον τρόπο που βιώνετε και μοιράζεστε περιεχόμενο - από εξαιρετικά ομαλό gaming και streaming, σε εξαιρετικά γρήγορη κοινή χρήση και λήψη αρχείων. Επιλέξτε ένα Galaxy A52s 5G και επιταχύνετε την εμπειρία χρήσης μέσα από το smartphone σας.

Είτε εστιάζετε σε μία εργασία είτε σε πολλαπλές εργασίες ταυτόχρονα, το Samsung Galaxy A52s 5G προσφέρει μία μεγάλη ώθηση στην απόδοση χάρη σε ένα προηγμένο οκταπύρηνο επεξεργαστή και έως και 6 GB μνήμης RAM. Αποθηκεύστε περισσότερα και διαγράψτε λιγότερα με εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο 128GB. Εάν αυτό δεν είναι αρκετό, προσθέστε έως 1 TB με κάρτα microSD.

Μοναδικές λήψεις και στερεοφωνική εμπειρία ήχου

Αποτυπώστε την κάθε λεπτομέρεια, με την Οπτική Σταθεροποίηση Εικόνας να προσφέρει καθαρές φωτογραφίες και ομαλά βίντεο, ενώ θα σας εντυπωσιάσει η φωτεινότητα των νυχτερινών λήψεων (Bright Night mode). Το σύστημα πολλαπλών καμερών του Samsung Galaxy A52s 5G πηγαίνει τις φωτογραφίες στο επόμενο επίπεδο, εξασφαλίζοντας ευκρίνεια και σταθερότητα Προσαρμόστε την εστίαση με την κάμερα βάθους ή πλησιάστε στη λεπτομέρεια με την κάμερα Macro.

Αποχαιρετίστε θολές φωτογραφίες και βίντεο. Το OIS (Οπτική Σταθεροποίηση Εικόνας) βοηθάει στη σταθεροποίηση των λήψεων σας για να διατηρήσετε την κίνηση ομαλή και τις λήψεις ευκρινείς, ακόμα και όταν ο φωτισμός είναι χαμηλός. Η κάμερα τραβά περισσότερο φως για καθαρές λήψεις ακόμα και σε χαμηλό φωτισμό.

Σε λειτουργία Super Steady, το Samsung Galaxy A52 διατηρεί τα βίντεό σας ομαλά και σταθερά. Καταγράφει όπως μια κάμερα δράσης (action camera) υψηλής ποιότητας με τη χρήση της Κάμερας Ultra Wide και του λογισμικού πρόβλεψης.

Με δύο ηχεία — ένα στο πάνω και ένα στο κάτω μέρος — μπορείτε να έχετε στερεοφωνική εμπειρία ήχου χωρίς ακουστικά. Απογειώστε τη βραδιά ταινιών ή τα αγαπημένα σας παιχνίδια με το Dolby Atmos, για μία συναρπαστική εμπειρία πλούσιου 3D ήχου!

Μεγάλη διάρκεια ζωής

Η μπαταρία του έχει μεγάλη αυτονομία που διαρκεί έως και 2 ημέρες, δίνοντάς σας την ευχέρεια να κάνετε ό,τι αγαπάτε: streaming, sharing, gaming και πολλά άλλα. Η διαχείριση ισχύος AI εντοπίζει και προσαρμόζεται στις συνήθειες χρήσης του smartphone σας για ισχύ που διαρκεί.

Το open-market.gr σας φέρνει γρήγορα στην πόρτα σας, με δωρεάν μεταφορικά και σε 12 άτοκες δόσεις, τα καλύτερα προϊόντα σε ασυναγώνιστες τιμές και after sales εγγύηση. Βρείτε το εδώ : www.open-market.gr

OPENSamsung