Market|17.01.2022 09:45

Huawei Watch GT3: Το τέλειο, στυλάτο gadget για να οργανώσετε τη ζωή και την καθημερινότητά σας

Newsroom

Με την έξυπνη τεχνολογία να γίνεται ολοένα και πιο ευέλικτη, τα smartwatches αποτελούν, όχι μόνο ένα gadget σε σύνδεση με το smartphone μας, αλλά και ένα στυλάτο αξεσουάρ που επιτρέπει να οργανώσουμε την ζωή και την προπόνησή μας περισσότερο από ποτέ.

Είτε ξεκινήσατε μόλις την προπόνηση, είτε προετοιμάζεστε για τον 20o Μαραθώνιο της ζωής σας, το σωστό smartwatch είναι το τέλειο εργαλείο για να πλησιάσετε και να πετύχετε τους στόχους σας. Επιπλέον, βοηθάει να ελέγξετε το οξυγόνο, να μειώσετε το άγχος και να καλυτερεύσετε τον ύπνο σας, μέσα από τις συνεχείς μετρήσεις του.

Με ενσωματωμένους αισθητήρες καρδιακών παλμών, GPS, καθώς και αμέτρητες λειτουργίες υγείας και ευεξίας, τα premium smartwatches προσφέρουν τα πλεονεκτήματα των ειδικών ρολογιών τρεξίματος, με επιπλέον πλεονεκτήματα: το μοναδικό τους design τα κάνει απόλυτα ταιριαστά με όλα τα outfits και ιδανικά για να φοριούνται όλες τις ώρες: ακόμα και στον ύπνο σας.

Βρήκαμε το τέλειο smartwatch για να αποκτήσετε τώρα

Το Huawei Watch GT3 είναι το smartwatch που χρειάζεστε για να είστε απόλυτα ενήμεροι για τη φυσική σας κατάσταση, με διάρκεια μπαταρίας έως 14 ημέρες.

Συνδέεται με το κινητό σας και πρόκειται για το απόλυτο αξεσουάρ που αναβαθμίζει την ποιότητα της καθημερινότητάς σας. Ο έξυπνος αλγόριθμο AI καταγράφει την ρουτίνα & προπόνηση σας για να παρέχει συμβουλές για να πετύχετε τους στόχους σας.

Με μαύρο ανθεκτικό ελαστομερές λουράκι, ατσάλινη κάσα και κουμπί Power button, κουμπί λειτουργιών, πάνω κουμπί με περιστρεφόμενη κορώνα, αυτό το κομψό ρολόι θα γίνει ο καλύτερος βοηθός σας. Διαθέτει έγχρωμη οθόνη AMOLED 1,43 ίντσες με λειτουργία αφής, ολίσθησης & κτυπήματος / πατήματος.

Με μνήμη 4GB Rom & 32GB Ram, o δυνατός επεξεργαστής του «ARM Cortex – M», μαζί με το πλούσιο HUAWEI AppGallery και 100+ λειτουργίες προπόνησης που διαθέτει, θα συγχρονίζονται όλα σας τα δεδομένα από το ρολόι με αθλητικές εφαρμογές τρίτων, μέσω της εφαρμογής HUAWEI Health, για να μπορείτε να αξιολογήσετε και να προσαρμόσετε κάθε σας άσκηση. Ανά πάσα στιγμή γνωρίζετε τα επίπεδα οξυγόνου στο αίμα και με βάση τις καθημερινές μετρήσεις του ρολογιού, μπορείτε να διαμορφώσετε την κατάλληλη ρουτίνα ύπνου και να διώξετε το στρες.

Χρησιμοποιήστε το ρολόι για αναπαραγωγή μουσικής, ώστε να ταιριάξετε τις δραστηριότητές σας με την αγαπημένη σας μουσική και να βάλετε ένα τέλος στη μονοτονία.

Φυσικά, έχετε δυνατότητα κλήσης Bluetooth και απάντηση με SMS για την άνεση που χρειάζεστε στην καθημερινότητά σας και με μια μόνο κίνηση, swipe προς τα δεξιά, έχετε τον HUAWEI Assistant ΤODAY για γρήγορη πρόσβαση στον καιρό και πολλά άλλα.

Διασκέδαση με Εφαρμογές

Πραγματοποιήστε λήψη εφαρμογών κατευθείαν μέσω της εφαρμογής HUAWEI AppGallery, στην εσωτερική αγορά εφαρμογών της HUAWEI. Βρείτε εφαρμογές τρίτων για μουσική, γυμναστήριο, καθημερινά εργαλεία, ταξίδια κ.λπ.

Διαθέτει TruSeen™ 5.0+ για ακριβής μέτρηση ζωτικών σημείων και έτσι ανά πάσα στιγμή γνωρίζετε τα επίπεδα οξυγόνου στο αίμα και με βάση τις καθημερινές μετρήσεις του ρολογιού μπορείτε επίσης να διαμορφώσετε την κατάλληλη ρουτίνα ύπνου και να διώξετε το στρες.
Χρησιμοποιήστε τον ανιχνευτή θερμοκρασίας δέρματος και μάθετε αμέσως εάν η θερμοκρασία σας είναι υψηλή. Παρακολουθήστε την υγεία σας, ώστε να μπορείτε πάντα να φροντίζετε τον εαυτό σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Χρησιμοποιήστε το ρολόι για αναπαραγωγή μουσικής, ώστε να ταιριάξετε τις δραστηριότητές σας με την αγαπημένη σας μουσική και να βάλετε ένα τέλος στη μονοτονία.

Φυσικά, έχετε δυνατότητα κλήσης Bluetooth, λήψη ενημερώσεων και απάντηση με SMS για την άνεση που χρειάζεστε στην καθημερινότητά σας και με μια μόνο κίνηση, swipe προς τα δεξιά, έχετε τον HUAWEI Assistant ΤODAY για γρήγορη πρόσβαση στον καιρό και πολλά άλλα.

Ο εξαιρετικός αισθητήρας του αντιλαμβάνεται την ατμοσφαιρική πίεση και αναγνωρίζει και ειδοποιεί απότομες αλλαγές στις καιρικές συνθήκες, ενώ η ασύρματη φόρτιση θα σας λύσει κυριολεκτικά τα χέρια.

Η πρόσοψη που πάντα ήθελες

Το Huawei Watch GT3 έχει προεγκατεστημένες προσόψεις, συμπεριλαμβανομένων κινούμενων προσώπων. Υπάρχουν 1.000+ σχέδια διαθέσιμα στο HUAWEI WATCH Face Store. Μπορείτε επίσης να κάνετε DIY τα δικά σας ρολόγια.

5 ATM water-resistant

Aνταποκρίνεται στο νερό με βαθμολογία 5 ATM έχει δηλαδή αντοχή στο νερό 50 μέτρα σύμφωνα με το πρότυπο ISO 22810: 2010. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για δραστηριότητες σε ρηχά νερά, όπως κολύμπι σε πισίνα ή θάλασσα.

Πώς θα το αποκτήσετε

Το  Huawei Watch GT3 μπορεί να γίνει δικό σας στην προνομιακή τιμή των 249 ευρώ από 270 μέσω της νέας εμπειρίας online shopping - με ένα κλικ στο Open Market (www.open-market.gr). Mέλος του ομίλου Dimera group, όπου ανήκει και το OPEN Beyond, το Open Market έχει πρόσβαση σε κορυφαία προϊόντα τεχνολογίας και σπιτιού και μοιράζεται με τους shoppers τα reviews του.

Δοκιμάζει, παρουσιάζει και εξηγεί τις δυνατότητες και τα χαρακτηριστικά των καλύτερων προϊόντων στις κατηγορίες τους Απολαμβάνουμε την άψογη εξυπηρέτηση και την υποδειγματική after sales εγγύηση, ενημερωνόμαστε και κάνουμε δικά μας, στις καλύτερες τιμές, τα πιο hot gadgets που έρχονται στην πόρτα μας με δωρεάν μεταφορικά!

smartphonesHuawei