Market|24.01.2022 09:30

Το κρύο επιβάλλει ήσυχες βραδιές στο σπίτι με τις αγαπημένες μας ταινίες και σειρές

Newsroom

Οι υπό το μηδέν θερμοκρασίες που επικρατούν τα τελευταία 24ωρα στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, επιβάλλουν ήσυχες βραδιές στον καναπέ, κάτω από το κουβερτάκι, με το αγαπημένο σας περιεχόμενο, σε άψογη αναπαραγωγή, στη μικρή οθόνη.

Βασική προϋπόθεση για απολαυστικές, κρύες νύχτες του χειμώνα στο σπίτι, είναι ο τέλειος home entertainment εξοπλισμός, που θα κάνει την παρακολούθηση της αγαπημένης μας ταινίας ή σειράς εμπειρία. Μία τηλεόραση που θα σάς εκπλήξει με την εικόνα και τα χρώματά της, ενώ θα σάς δώσει την ευκαιρία να καταγράψετε τα αγαπημένα σας προγράμματα σε USB stick ή σκληρό δίσκο. Και δεν είναι άλλη από την  τηλεόραση Kydos LED Full HD 40" K40NF22CD00Ενσωματώνει τεχνολογία direct LED για πιο απολαυστική θέαση, ανάλυση Full HD (1920 x 1080) για ευκρινείς εικόνες, ενώ διαθέτει σύνδεση HDMIVGA και Coaxial. Με την θύρα USB θα μπορείτε να αναπαράγετε το αγαπημένο περιεχόμενο σας στην τηλεόραση.

Μόνο με 199 ευρώ, με 12 άτοκες δόσεις, στο open-market.gr

Γιατί χρειάζεστε την  Kydos LED Full HD 40" στη ζωή σας

Διαγώνιος: 40"

Σε αυτήν την κατηγορία, οι τηλεοράσεις στις 40 ίντσες με ανάλυση Full HD, καλό είναι να τοποθετούνται σε απόσταση τουλάχιστον 2 μέτρα από το χρήστη, για να απολαμβάνετε τέλεια εικόνα και ήχο, χωρίς να κουράζεστε!

Τύπος: LED

Σε αυτή τη κατηγορία θα συναντήσετε τηλεοράσεις με τέλεια αναπαράσταση των χρωμάτων! Αυτό φυσικά οφείλεται στη τεχνολογία τους, καθώς οι LED τηλεοράσεις ενσωματώνουν μικροσκοπικά LED για την απεικόνιση των εικόνων. Βασικά πλεονεκτήματα αυτών είναι ο εντυπωσιακός λεπτός σχεδιασμός τους και η ευκρίνεια υπό γωνία θέασης!

Ανάλυση: Full HD

Οι τηλεοράσεις που παρουσιάζουν ανάλυση μεγαλύτερη ή ίση από 1920 x 1080 pixels, είναι αυτές που χαρακτηρίζονται ως Full HD. Αυτά τα επίπεδα αναλύσεων, είναι ικανά να σας προσφέρουν εξαιρετική ποιότητα εικόνας, ειδικότερα στις τηλεοράσεις με περισσότερες από 32 ίντσες!

Εμπειρία πολυμέσων

Χάρη στην είσοδο HDMI, η τηλεόραση αυτή θα μετατρέψει το χώρο σε ένα κέντρο ψυχαγωγίας. Η σύνδεση HDMI παρέχει ταχεία μεταφορά ψηφιακών δεδομένων υψηλής ευκρίνειας από διάφορες συσκευές κατευθείαν στην τηλεόρασή!.

Ταινίες από το USB

Mπορείτε απλά να συνδέσετε τη μνήμη USB ή τον σκληρό δίσκο στην τηλεόρασή σας και να απολαύσετε άμεσα ταινίες, φωτογραφίες ή μουσική. Ταξιδέψτε, λοιπόν, σε μια μεγάλη ποικιλία περιεχομένων από την άνεση του σαλονιού σας και την οθόνη της τηλεόρασης.

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ