Market|29.01.2022 15:00

Με οδηγό τις μεγάλες νίκες στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Ολυμπιακό!

Newsroom

Στις 26/04/1976, ο ΠΑΟΚ έφτασε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος για πρώτη φορά και στην πορεία για την κορυφή επικράτησε 3-1 του Ολυμπιακού στη Θεσσαλονίκη. Εν μέσω ενός απίστευτου σερί νικών κόντρα στους 'ερυθρόλευκους' για μια 20ετία (19 νίκες και 1 ισοπαλία), ο 'Δικέφαλος' στις 25/09/1983 πέτυχε και τη μεγαλύτερη σε έκταση νίκη του με σκορ 4-0 σε μια κατάμεστη Τούμπα.

ΠΑΟΚ: Ειδικά στοιχήματα για Κούρτιτς και Άκπομ

Στον δρόμο για το δεύτερο πρωτάθλημα της ιστορίας του, ο ΠΑΟΚ υποδέχθηκε στις 21/10/1984 τον Ολυμπιακό και κατάφερε να νικήσει 1-0. Στις 06/12/1987 η αναμέτρηση των δύο ομάδων διεξήχθη στο γήπεδο των Σερρών, με τον 'Δικέφαλο' να πετυχαίνει το μεγαλύτερο θρίαμβό του απέναντι στους Πειραιώτες, όπως μαρτυρά το τελικό 6-1!

Στο ντέρμπι τίτλου της 10ης Φλεβάρη του 2019, ο ΠΑΟΚ επικράτησε 3-1 του Ολυμπιακού στην Τούμπα και αυτή η νίκη τον οδήγησε ουσιαστικά στον τρίτο τίτλο πρωταθλητή στην ιστορία του. Σε μια από τις ένδοξες νίκες του παρελθόντος προσβλέπει ο ‘Δικέφαλος’ το βράδυ (19:30) της Κυριακής, όταν και υποδέχεται τους 'ερυθρόλευκους' για την 20η αγωνιστική της Super League, προκειμένου να βάλει 'φωτιά' στη μάχη της κορυφής!

Θα ανοίξει το σκορ στην Τούμπα ο Κούρτιτς;

Μετά και το εμφατικό πέρασμα από το Πανθεσσαλικό και το 4-0 επί του Βόλου, ο ΠΑΟΚ μετράει πλέον έξι σερί νίκες στη διοργάνωση, μείωσε στους εννέα τη διαφορά του από την πρώτη θέση και έχει τώρα την ευκαιρία να πλησιάσει ακόμη περισσότερο!

Ο Ολυμπιακός είναι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, όμως δεν πατάει καλά στα πρώτα παιχνίδια του 2022. Είναι χαρακτηριστικό πως έμεινε στο μηδέν επιθετικά στις δύο ισοπαλίες με Απόλλωνα Σμύρνης και Παναθηναϊκό, ηττήθηκε 2-1 στο Αγρίνιο για τον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου από τον Παναιτωλικό και ζορίστηκε μέχρι να κερδίσει (2-0) τον ελλιπέστατο ΠΑΣ Γιάννινα στο Φάληρο.

Θα σκοράρει με σουτ εκτός περιοχής ο Άκπομ;

Ντέρμπι για γερά νεύρα στην Τούμπα, που μπορεί να αλλάξει τους συσχετισμούς της σεζόν. Ο ΠΑΟΚ έχει το μομέντουμ, είναι σε καλή κατάσταση, βρήκε ισορροπία στις γραμμές και σταθερές στο παιχνίδι του. Πάει με περίσσια αυτοπεποίθηση να αντιμετωπίσει τον πρωτόπορο Ολυμπιακό, που κουβαλάει ωστόσο κάμποσα αγωνιστικά ερωτήματα στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς. Και μαζί την πίεση, αφού ξέρει ότι από αργά το βράδυ της Κυριακής μπορεί να προκύψει ένας δυνατός συνδιεκδικητής στη μάχη του τίτλου!

Η winmasters διαθέτει για το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός μεγάλη γκάμα ειδικών στοιχημάτων για παίκτες σε υψηλές αποδόσεις. Παράλληλα, μέσα από τη μοναδική υπηρεσία Yourbet*, κάθε παίκτης του στοιχήματος μπορεί να προσθέσει στο κουπόνι του μέχρι και 20 επιλογές από το μεγάλο ματς της Τούμπας και να φτιάξει το δικό του στοίχημα με τους δικούς του όρους.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | Παίξε Υπεύθυνα | Αρμόδιος Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 2109215776 | Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας

ΟλυμπιακόςστοίχημαwinmastersΠΑΟΚ